Junior Operations Manager till Coeli

Rekryterare
Coeli
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 4 oktober 2018
Stängs
den 3 november 2018
Kontakta
Emelie Laurin
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

Coeli söker en Junior Operations Manager till middle office

Vi söker en ny medarbetare med god förmåga att lösa problem på effektivt sätt till vårt middle office.

Om tjänsten
I arbetsuppgifterna ingår bokning och avstämning av transaktioner, rapportering, riskkontroll, hantering av corporate actions samt övrig administration för våra fonder. Tjänsten innefattar även visst projektarbete samt arbetsuppgifter av både löpande och ad hoc-karaktär. Du kommer framförallt att arbeta med vårt breda utbud av olika fonder, allt ifrån enklare aktiefonder till mer komplicerade hedgefonder samt riskkapital- och fastighetsfonder.

Du kommer arbeta i ett erfaret team på fem personer som bland annat är ansvariga för support till förvaltarna och ledningsgrupp, sätta upp nya fonder och strukturer samt se till att lagar och placeringsbegränsningar efterföljs.

Vem är du?
Tjänsten passar perfekt för dig som är intresserad av finansbranschen och vill skaffa dig en bred kunskap om fonder. Det krävs att du är noggrann och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

  • Är nyutexaminerad ekonom alternativt har max 1-2 års erfarenhet
  • Har grundläggande kunskaper inom finansiell ekonomi och områden som fonder och förvaltning
  • Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift
  • Har goda kunskaper i Excel

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och din inställning. Vi vill att du är prestigelös, initiativrik och vågar ta för dig på ett ödmjukt sätt. Du samarbetar gärna med dina kollegor och levererar med kvalitet och hög servicekänsla. Vi ser gärna att du som person är välstrukturerad och sätter stort värde i att följa och skapa säkra rutiner för ditt och gruppens arbete.

Anställningsform
100 %, Vikariat på ett år med möjlighet till förlängning.

Placeringsort
Vi sitter i ljusa lokaler i centrala Stockholm

Tillträde
Omgående

Välkommen med din ansökan genom att skicka CV och personligt brev till career@coeli.se. Vi gör intervjuer löpande så skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten kontakta Emelie Laurin på nummer 08 506 223 00.