Redovisningsekonom nyutexaminerad till expanderande bolag

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 oktober 2018
Stängs
den 10 november 2018
Ref:
1211
Kontakta
Filip Grundströmer
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en nyutexaminerad redovisningsekonom till ett bolag med kontor i Stockholm. Till denna tjänst letar vi efter en driven och kommunikativ person som har tidigare erfarenhet av redovisning inom kund- och leverantörsreskontra. Vidare söker vi en person som är redo för en utmaning i karriären, och i denna breda roll med många kontaktytor finns det mycket att lära och stora möjligheter att växa professionellt. Denna tjänst är ett konsultuppdrag på sex månader, med goda chanser till förlängning för rätt person. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Utföra löpande arbete inom kund- och leverantörsreskontra
  • Bokföra inbetalningar och hantera löpande bankavstämningar för att säkerställa genomförda transaktioner
  • Vara ett pålitligt stöd och assistera i det dagliga redovisningsarbetet samt i bokslutsarbetet
  • Föreslå och delta i interna projekt för att effektivisera och förbättra processer
  • Hantera daglig kontakt med leverantörer, kunder och medarbetare i organisationen

Erfarenhet
Vi söker dig med en högskoleexamen eller yrkesutbildning inom ekonomi och/eller redovisning, och minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter vid sidan av studierna. Du har vana att hantera stora transaktionsflöden och en god förmåga att använda ny teknik. Vidare uttrycker du dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift och är en van användare av Excel.

Personliga egenskaper
Till denna tjänst söker vi en prestigelös person som har ett eget driv och en entreprenöriell anda. Som person är du också nyfiken och du tycker om att lära dig nya saker. Detta leder till att du ständigt utmanar dig själv i din roll, och du drivs av att utvecklas professionellt. Vidare tycker du det är viktigt med bra sammanhållning och team work, men du arbetar också gärna själv och driver dina egna projekt.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan. Ansvarig kontaktperson är Filip Grundströmer.