Områdeschef Strömstad

Rekryterare
Samhall
Plats
Strömstad (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 11 oktober 2018
Stängs
den 10 november 2018
Ref:
SE-13373
Kontakta
Maria Lindgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position
Vi söker till distrikt Bohuslän en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten, som rapporterar till affärschefen, är en första linjens chefsroll med placering i Strömstad. Som områdeschef ansvarar du för ca 40-50 medarbetare och ett flertal större och mindre kunder inom städsegmentet i Strömstad området. I arbetet ingår att hantera kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.

Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.

I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.

Vi söker dig som har framgångsrik operativ ledarerfarenhet med personalansvar. Du har lägst gymnasial utbildning samt erfarenhet av försäljning och att utveckla goda kundrelationer. Erfarenhet av arbete inom servicebranschen är meriterande.

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer.

Du tror på människors förmåga och möjlighet till utveckling och har lätt för att samarbeta. Du måste dela Samhalls grundläggande värderingar. Hos oss bidrar du till kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta i ett företag där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden.

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV, snarast dock senast 31 oktober 2018 via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-133 73). Frågor besvaras av Distriktschef, Maria Lindgren 0522- 667026. Våra fackliga kontakter är Inga Löfgren, Ledarna, 031-3375104, Annki Andersson, Unionen , 0520-478143 och Asim Zilic, SACO, 021-831820.

Om företaget
Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Företaget erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 24 000 anställda på över 600 orter och omsätter årligen cirka 7.5 miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera. Besök gärna www.samhall.se