Clarion Hotel Norden söker Senior Vice President

Rekryterare
Clarion Hotels
Plats
Kista (Stockholm) og Oslo
Lön
Etter avtale
Annonserat
den 11 oktober 2018
Stängs
den 25 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Horton International er et globalt Executive Search selskap med over 40 kontorer I USA, Europa og Asia. Horton International er en av de ledende aktørene i det norske markedet med snart 20 års tilstedeværelse. Horton International AS utfører rekruttering av styremedlemmer, ledere på topp- og mellomnivå, fagspesialister og ledelseskonsultasjon. Vi rekrutterer også ledere for norske selskaper i utlandet.
                                                        
COME ROCK OUR WORLD!

DU - en passionerad REBELL som vågar utmana den traditionella hotellbranschens normer.

Vi söker dig som kan vara drivande i arbetet att skapa innovativa hotellupplevelser,utveckla kedjans serviceupplevelser för gästen och ta den prisbelönta Clarion Hotel kedjan till nya höjder. Säkerligen har du tidigare erfarenhet av varumärkesförflyttningar.

Som ledare är du en passionerad, lyhörd, entusiasmerande och inkluderande visionär. En modig förebild med hög energi och glimten i ögat. Du har ett starkt intresse för livsstil och trender och din personlighet skall spegla Clarions varumärke.

Nordic Choice Hotels söker Senior Vice President för Clarion Hotel Norden

Uppdragets ansvar:
Ta Clarion Hotel vidare i en redan påbörjad förändringsresa i syfte att stärka varumärket ytterligare i de nordiska länderna. Du kommer jobba med allt från styrning och utveckling av lönsamhet till att ha ett strategiskt ansvar för varumärket och marknadspositionering. Rollen innebär ledning och inspiration för kedjans 5000 medarbetare.

Dina närmaste kollegor blir Clarions nordiska ledningsgrupp. Du är även en del av Nordic Choice Hotels ledningsgrupp och rapporterar till COO Katalin Paldeak. Tjänsten är placerad på Nordic Choice Hotels båda huvudkontor i Kista (Stockholm) och Oslo samt innebär ett frekvent resande inom Norden.                                                              
Clarion Hotel
Clarion Hotel omsätter idag 3,6 miljarder norska kronor (3,8 MDR SEK) och är i kraftig tillväxt . Kedjan har 26 fullservicehotell i Sverige, Norge, Danmark och Finland. 1,3 miljarder av omsättningen kommer från hotellens Food & Beverage-verksamhet med bl.a det prisbelönta restaurangkonceptet Kitchen & Table i samarbete med Marcus Samuelsson från New York.

Åtta år i rad har Clarion Hotel blivit utsedd till Sveriges bästa hotellkedja genom Grand Travel Award, ett pris som röstas fram av 1200 resesäljare. Under 2018 prisades kedjan dessutom med Nordens bästa hotellkedja samt Årets Varumärkesbyggare.

Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi tar vara på varje detalj och skapar mötesplatser som gör livet bättre för våra gäster. Hos oss är gästerna där det händer. Tätt intill stadens puls. Clarion Living. Not just staying.