Regionchef Södra Machine Control

Plats
Malmö (Stad), Skåne
Annonserat
den 16 november 2018
Stängs
den 16 december 2018
Ref:
SE-12737
Kontakta
Magnus Wigernäs
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som Regionchef Machine Control har du ett helhetsansvar för Leica Geosystems verksamhet i södra Sverige gällande företagets maskinstyrningssystem, du leder ett team med en koordinator, servicetekniker, säljare och produktspecialister.

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:

  • Ansvara för den dagliga driften i den Södra regionen gällande affärer och personal.
  • Arbeta aktivt för att regionen ska nå de uppsatta målen och bidra till företagets utveckling.
  • Ansvara och utveckla viktiga kundrelationer och återförsäljare i regionen.
  • Medverka i framtagandet av regionens och företagets försäljningsbudget.
  • Säkerställa att Leica Geosystems kunder i Södra regionen är nöjda och får den service och support som motsvarar uppsatt kvalitetsmål.
  • Arbeta för en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt.
  • Supportera och motivera medarbetarna och verkar för deras utveckling.

Vi söker dig med goda ledaregenskaper och starkt affärsdriv som vill vara med och vidareutveckla verksamheten i södra Sverige. Som person är du utåtriktad och lyhörd, samt motiverad att utveckla både dig själv och teamet. Du är en god kommunikatör och uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi tror att du har erfarenhet från bygg/anläggningsbranschen, fordonsbranschen eller närbesläktad industri med tekniskt intresse för att ha bäst förutsättningar att lyckas i tjänsten.

Leicas produkter är kända för sin användarvänlighet och mångsidighet. Leicas främsta försäljningsargument, precision, tillgänglighet, service och support. Du kommer få en utmanande vardag med goda utvecklingsmöjligheter i en internationell koncern. Leica Geosystems är i stark tillväxt och erbjuder marknaden högteknologiska produkter med fokus på kvalitet. Du får också möjligheten att jobba med kompetenta kolleger både i Sverige och utomlands. Du rapporterar direkt till Sales Manager för Machine Control Sverige och är placerad på kontoret i Malmö.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev, via www.mercuriurval.se

(ref.nr SE-12737) snarast möjligt. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Wigernäs 070 928 2666 alt. magnus.wigernas@mercuriurval.com
 

Leica Geosystems – verkar globalt, agerar lokalt
Leica Geosystems har i nästan 200 år varit revolutionerande inom mätteknik och skapat helhetslösningar för proffs över hela världen. Vi är ett marknadsledande företag som levererar tjänster och produkter inom såväl mät- och positioneringsutrustning, som kompletta maskinstyrningssystem för entreprenadmaskiner och för personal på bygg- och anläggningsprojekt. Med kontor på 16 platser runt om i hela Sverige och är ca 150 anställda prioriterar vi på Leica Geosystems alltid att vara nära vår kund. Vi jobbar i skräddarsydda team med säljare, produktspecialister, service & support med flera. Vi sätter stort fokus på att ha den spetskompetens som är nödvändig för att möta behoven hos våra kunder.

Läs mer på: www.leica-geosystems.com/sv-SE

Leica Geosystems är en del av Hexagon – en ledande global leverantör av informationsteknologi som skapar produktivitet och kvalitet med hjälp av geospatiala och industriella företagsövergripande lösningar.

Hexagons lösningar integrerar sensorer, mjukvara, branschexpertis och kundens arbetsflöden i intelligenta informationsekosystem som skapar handlingsinriktade beslutsunderlag. Lösningarna används i ett brett spektrum av branscher.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har mer än 18 000 anställda i 50 länder och en nettoomsättning på omkring 3.1 miljarder euro. Läs mer på www.hexagon.com