Redovisningsekonom till snabbväxande bolag i Kungsbacka

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 22 november 2018
Stängs
den 22 december 2018
Kontakta
Katarina Forslund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom till snabbväxande bolag i Kungsbacka

SJR söker för vår kunds räkning en redovisningsekonom för uppdrag hos vår kund i Kungsbacka. 

Vad innebär rollen och vem söker vi? 
För att passa för tjänsten som redovisningsekonom hos vår kund bör du ha 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet. Vi tror att du tidigare har haft ett arbete som kvalificerad ekonomiassistent eller som redovisningsekonom. I arbetsuppgifterna ingår arbete med kundreskontra och lageradministration, löpande bokföring samt månadsbokslut.

Vår kund håller på att byta leverantör av ekonomisystem och det blir din uppgift att äga den processen. Det är därför viktigt att du har en god förståelse för hela det ekonomiska flödet. Det blir din uppgift att arbeta med förbättringar och bidra till att de olika systemen synkas på bästa möjliga sätt. Som person behöver du därför vara lösningsorienterad och initiativtagande samtidigt som du är strukturerad och har förmågan att driva arbetet framåt. Har du tidigare arbetat i Visma Business är det en fördel. Det är viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska och att du behärskar Officepaketet väl.

Ytterligare information om uppdraget
Vi söker dig som kan påbörja din anställning hos oss inom ett par veckor, helst omgående. Uppdraget är på 6 månader och för rätt person finns goda möjligheter till vidare anställning hos vår kund. Vår kund sitter i trevliga lokaler i nära Hede station i Kungsbacka.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Katarina Forslund på telefonnummer 031-333 54 82. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Konsult hos SJR 
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget 
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.