Försäkringsspecialist - Telia Company

Rekryterare
Telia Company
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 27 november 2018
Stängs
den 27 december 2018
Kontakta
Anders Dareholt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Försäkringsspecialist - Telia Company

Om Telia Company
Vi är Telia, den nya generationens telekomföretag. Våra 6 700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder.

Om Telia Corporate Insurance
Telia Corporate Insurance är en enhet inom Telia Group Treasury med uppgift att upphandla och administrera Telia Company´s försäkringsprogram. Corporate Insurance fungerar som kompetenscentrum för skadeförsäkring inom Telia Company och sköter det interna försäkringsbolaget Telia Försäkring.

Från och med 1: a juli 2017 har portföljen i Telia Försäkring AB utökats till att även omfatta koncernens affinity program i de nordiska länderna. Detta medför kraftigt ökad affär i bolaget.

Rollen 
Som Försäkringsspecialist arbetar du med koncernens alla typer av skadeförsäkringsfrågor och deltar i driften av det interna försäkringsbolaget Telia Försäkring AB. Däri ingår bland annat:

  • Resultatuppföljningar (premie- och skadeanalyser)
  • Följa upp leveranser från interna och outsourcade funktioner
  • Produkt- och villkorsutveckling av nya och befintliga produkter

Du rapporterar till Director Corporate Insurance.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning och flerårig erfarenhet från företagsförsäkring. Då ett stort fokus i rollen handlar om att driva och utveckla Telia Company’s affinity- och leasingprogram söker vi dig med flerårig erfarenhet inom området, minst fem år, samt erfarenhet av att driva produktutvecklingsprojekt med flera intressenter

involverade.  Vi söker dig med god förmåga att arbeta strategiskt och övergripande, men även har kapacitet att fördjupa dig i detaljer.

Som person är du prestigelös och samarbetsvillig med god analytisk förmåga. För att lyckas i rollen är du lösningsorienterad och självgående med stort engagemang och affärsmässighet. Du är noggrann och intresserad av att leverera försäkringsservice till såväl intressenter internt som externt.  Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska är en självklarhet.

Välkommen med din ansökan
I denna rekrytering samarbetar Telia Company med Ogunsen Executive Search. Om du har frågor är du varmt välkommen att ringa Seniorkonsult Anders Dareholt på 070-471 59 09 eller Researchkonsult Christina Singelman på 073-421 79 87. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. 

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.