Projektkoordinator

Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 13 december 2018
Stängs
den 12 januari 2019
Ref:
SE-13492
Kontakta
Magnus Wigernäs
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

I tjänsten som projektkoordinator ingår att samordna gemensamma och specifika frågor tillsammans med VVS-Fabrikanternas medlemsföretag. Du kommer att arbeta med ett brett kontaktnät på medlemsföretagen, samarbetspartners, andra intresseorganisationer och myndigheter.

Dina arbetsuppgifter kommer b.la innefatta att koordinera och administrera projekt, marknadsaktiviteter och möten. Du kommer att hantera kontakt- och medlemuppgifter samt ha ett övergripande ansvar för våra digitala kanaler.

Tjänsten är centralt placerad i Stockholm i attraktiva lokaler i World Trade Center och du rapporterar direkt till VD.

Vi söker dig som är kommunikativ, strukturerad, självgående och som trivs med att agera med frihet under ansvar. Du har vana av att koordinera projekt, möten och marknadsaktiviteter och gärna tidigare erfarenhet av att hantera hemsidor och intresse för sociala medier. Vi ser gärna att du har ett samhällsengagemang och ser det positiva i att arbeta för medlemsföretagens bästa.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst med stora möjligheter att vara med och utveckla VVS-fabrikanternas erbjudande till medlemmarna, arbetssätt och branschen i sin helhet. Du får med ett prestigelöst förhållningssätt en flexibel roll där du genom egna initiativ kan forma din egen vardag och utveckla ditt och vårt fortsatta arbete.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev, via www.mercuriurval.se

(ref.nr SE-13492) snarast möjligt då urval sker löpande. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD, Anders Mårtensson, 076 118 6620. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Magnus Wigernäs 070 928 2666 alt. magnus.wigernas@mercuriurval.com, Adam Bergström 0709 28 29 87, adam.bergstrom@mercuriurval.com. Läs mer om VVS Fabrikanterna på www.vvsfabrikanterna.se


Om företaget
VVS-Fabrikanterna är VVS- och VA-industrins branschorganisation. Medlemmarna består av ledande aktörer som marknadsför och säljer produkter och material på den svenska och internationella marknaden. Tillsammans omsätter de ca 100 medlemsföretagen ca 20 miljarder kronor. VVS-Fabrikanternas syfte är att företräda, tillvarata och samordna medlemmarnas gemensamma intressen. Rådet har en betydelsefull roll när det kommer till att hitta rätt information, initiera och driva branschgemensamma frågor och aktiviteter. VVS-Fabrikanterna arbetar ofta i nära samverkan med andra bransch- och näringslivsorganisationer och fungerar som talesperson och remissinstans gentemot myndigheter och departement.

Läs mer på www.vvsfabrikanterna.se

Liknande jobb

Liknande jobb