Ekonom med teknikintresse till Borås

Rekryterare
SJR
Plats
Borås (Stad), Västra Götaland (SE)
Annonserat
den 13 december 2018
Stängs
den 12 januari 2019
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

SJR söker en konsult för inhyrning med omgående start som för rätt person leder till en anställning hos kunden. Kundföretaget har kontor i Viared nära Borås.

Detta är en ny roll på företaget och du kommer vara delaktig i att forma den. Primära arbetsuppgifter kommer vara avstämning av abonnemangförsäljning. Sätta rutiner, hitta arbetssätt och följa upp kring detta. Du kommer ha kontakt med olika avdelningar internt men även externt.

Vi söker dig som är ekonom med bokföringskunskaper. Du är en driven och analytisk person som har intresse av teknik. Vidare är du social och trivs med att ha olika kontaktytor.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande eftersom tjänsten ska tillsättas omgående. 

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.
 

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.