Area Sales Manager

Rekryterare
Mercuri Urval
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 december 2018
Stängs
den 8 januari 2019
Ref:
SE-13463
Kontakta
Louise Dellström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position

Om tjänsten
Bli en del av vårt serviceinriktade säljteam! Vi utökar nu vårt säljteam med två regionssäljare i Mellansverige som ska representera och sälja maskiner från några av världens ledande maskintillverkare inom skärande bearbetning. Som säljare arbetar man med hela försäljningsprocessen från bearbetning av såväl befintliga som nya kunder, offertformulering, avslut samt uppföljning.

På Masentia arbetar vi tillsammans för att kunna ge marknadens bästa service och både kunder och säljare har ett starkt supportteam på plats i Värnamo för att kunna leverera service av bästa klass. I rollen ingår att bygga starka relationer med både kunder och leverantörer och du kommer samarbeta med människor från alla typer av positioner, högt som lågt. Du ansvarar självständigt för ditt eget distrikt och resor inom distriktet samt vissa internationella resor förekommer.

Din bakgrund
Vi söker en erfaren säljare och vet att du kommer trivas och lyckas i rollen om du är en initiativtagande person med stark egen drivkraft och ett starkt engagemang kring teknik och framförallt maskinteknik. Du bör även tycka om och vara bra på att samarbeta och bygga förtroendefulla relationer på alla typer av nivåer. Har du vana från långa säljcykler, som ställer krav på att du är uthållig och kreativ kommer det underlätta ditt arbete på Masentia.

Vårt erbjudande
Masentia är en av de största oberoende leverantörerna av avancerad produktionsutrustning för industrin i Skandinavien. Vi säljer innovativa maskinlösningar från marknadsledande leverantörer och håller en hög servicenivå. Vi är våra kunders maskinpartner till 110%!

Alla maskiner och teknologier understöds av en fullständig beredskap med servicekompetenser. Försäljningsprocessen och den service Masentia levererar är baserad på lösningar med relevans för kundens aktuella behov och Masentia har levererat åtskilliga nyckelfärdiga lösningar till tillverkningsindustrin. Kunskapen är således Masentias viktigaste resurs. Därför sätter vi också ribban högt för den egna kompetensutvecklingen på både det tekniska och det kommersiella planet.

Med oss kommer du lära nytt och utvecklas både tekniskt och kommersiellt, vi erbjuder skarp kompetensutveckling, ett starkt premiumvarumärke, en servicenivå på topp samt självklart bra anställningsvillkor och bra kollegor!

Ansökan
Låter detta intressant för dig? Varmt välkommen med din ansökan till ett utvecklande jobb, via www.mercuriurval.com (ref. nr. SE-13463). Intervjuer sker löpande, så ansök gärna till tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 8e januari, 2019.

I denna rekrytering samarbetar vi med Mercuri Urval. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Dellström på mail louise.dellstrom@mercuriurval.com alt. per telefon 0708-758 124, alternativt rekryteringskonsult Helena Stenlund på mail helena.stenlund@mercuriurval.com alt. per telefon 0709-145 584.

Om företaget Om Masentia
Masentia är en nordisk verksamhet med försäljning och support av maskiner till verkstadsindustrin i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Med ca 70 medarbetare har vi den kompetens och organisation som krävs för att maximera verkstadsindustrins konkurrenskraft och lönsamhet.

Hos Masentia älskar vi maskiner och inte minst vad maskinerna gör för dig. Vårt namn speglar våra egenskaper, det är en sammandragning av maskiner och ’sentia’ som på latin betyder att vara närvarande. Vi är ett familjeägt företag och satsar alltid till 110%. Det betyder också att vi är extra stolta över att vara kända för att vara närvarande, noggranna, ansvarsfulla och driftiga. Läs gärna mer om oss på www.masentia.com

Masentia – Din maskinpartner...110%

Liknande jobb

Liknande jobb