Engagerad och driven Ekonomiansvarig till Wihlborgs huvudkontor i Malmö

Plats
Malmö
Annonserat
den 3 januari 2019
Stängs
den 31 januari 2019

Wihlborgs Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i Öresundsregionen. Fastighetsbeståndet är beläget i Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. I Malmö och Helsingborg är Wihlborgs det ledande fastighetsbolaget. Fastigheternas bokförda värde uppgår till 40,3 mdkr med ett årligt hyresvärde om 2,9 mdkr. Wihlborgs är noterat på OMX Nordiska listan, Large Cap. Wihlborgs har 170 anställda totalt varav 120 st i Sverige.

Kom och utvecklas med Wihlborgs
Till Wihlborgs Fastigheter söker vi nu en ekonomiansvarig med ett genuint intresse för utveckling av både medarbetare och verksamhet. En perfekt mix för dig som vill kombinera dina starka redovisningskunskaper med din erfarenhet och fallenhet för ledning och coachning – allt detta utövar du i en trevlig atmosfär där gemenskap och arbetsmiljö står högt på agendan. Sedan 2016 är Wihlborgs certifierade som utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work, ett fint kvitto på det stora engagemang och kamratskap som präglar kulturen. Wihlborgs arbetar aktivt för att skapa och bibehålla engagemang hos både medarbetare och hyresgäster. Välkommen att läsa mer på wihlborgs.se.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Drift och ledning av ekonomiavdelningen
  • Personalansvar, utveckling och coachning av fem erfarna och engagerade ekonomiassistenter med placering på kontoren i Helsingborg, Lund och Malmö
  • Övergripande ansvar för bokslut och rapportering för samtliga dotterbolag
  • Ansvar för digitaliseringsresan på ekonomiavdelningen
  • Moderbolagsredovisning
  • Ansvar för ett antal egna dotterbolag och årsredovisningen för dessa
  • Löpande projekt och utveckling av verksamheten, tex. systemuppgradering etc.
  • Moms och skattefrågor

Lämplig bakgrund
Vi söker dig med akademisk utbildning inom ekonomi och en bra grund och erfarenhet inom praktisk redovisning, gärna från fastighetsbranschen. Då ledarskapet är en viktig del av tjänsten tror vi att du har erfarenhet av personalansvar sedan tidigare samt ett genuint driv och fallenhet för ledarskap. Vi ser också att du har erfarenhet av och tycker om att arbeta i och driva utvecklingsprojekt.

Du är analytisk och har förmågan att planera och genomföra ditt arbete på ett strukturerat sätt, med bra överblick och prioriteringsförmåga. I rollen som ekonomiansvarig är det viktigt att du gör ditt yttersta för att leverera med kvalitet och enligt deadlines, du ser din egen leverans som en del av företagets totala resultat. Du har goda kunskaper i Excel och erfarenhet av olika affärssystem.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Wihlborgs med SJR. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast, dock senast den 31 jan 2019. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618 eller rekryteringskonsult Anna Nilsson på 0766-471612. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Liknande jobb

Fler sökningar så här

Liknande jobb