Kvalificerad Redovisningsekonom till stort bolag i City

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 3 januari 2019
Stängs
den 25 januari 2019
Ref:
1222

Gazella söker nu en självgående redovisningsekonom till ett attraktivt bolag med kontor i centrala Stockholm. Vi söker en trygg person med god redovisningskompetens och rätt inställning. Som Redovisningsekonom har du många kontaktytor inom koncernen, både internt och externt och vi söker därför en social person med en positiv attityd. Tjänsten, som kräver att du är tillgänglig inom kort, börjar som ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag! 

Din utmaning

  • Självständigt bolagsansvar för ett eller flera företag inom koncernen
  • Löpande bokföring samt redovisning av moms och arbetsgivaravgifter
  • Genomföra månadsrapportering inom koncernen
  • Utföra månads- och årsbokslut för bolagen i koncernen
  • Hantera kontakter med klienter och flera olika avdelningar inom bolaget
  • Vara med i projekt för att utveckla och effektivisera interna processer och rutiner

Erfarenhet

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av redovisningsarbete. Du har erfarenhet från att ha arbetat brett med allt från löpande redovisning till rapportering och bokslut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som bolagsekonom, redovisningsansvarig, senior accountant eller financial accountant. Det är meriterande att ha arbetat med redovisning för nordiska bolag. Vi ser gärna att du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du självständig, strukturerad och har en positiv inställning. Du genomför ditt arbete noggrant och ansvarsfullt både självständigt och i grupp. Vi söker dig som alltid tar dig an en ny uppgift med nyfikenhet och stort engagemang. Du är även en kommunikativ person och tycker om att utmanas i din arbetsroll.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Daniel Wessberger.

Liknande jobb

Liknande jobb