En rolig roll som redovisningsekonom till företag i Sundbyberg

Rekryterare
SJR
Plats
Sundbyberg (Kommun), Stockholm (SE)
Annonserat
den 10 januari 2019
Stängs
den 9 februari 2019

Till ett företag i Sundbyberg där det händer mycket söker vi nu dig, du erfarna redovisningsekonom som gillar att vara spindeln i nätet. I den här rollen finns stor möjlighet att själv vara med och sätta arbetsbeskrivningen! Vi ser fram emot din ansökan.


Trivs du med att få utvecklas och arbeta med redovisning och bokslut? Värdesätter du en trygg arbetsgivare, positiva medarbetare och meningsfulla och varierade arbetsuppgifter? Företaget sitter i fina lokaler i Sundbyberg med bra kommunikationer. Urval pågår löpande så varmt välkommen snarast med din ansökan. Detta är ett konsultuppdrag på sex månader men för rätt person hoppas kunden kunna överrekrytera.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning 
  • Avstämningar, bokningar i bokslutet, bokslutsarbete. 
  • Skatt och moms  
  • Inkomstdeklerationer
  • Pensioner
  • Medverka i och driva mindre utvecklingsprojekt

Vem söker vi?

För att lyckas och trivas i rollen är du en positiv och nyfiken person som kommer med förslag till förbättringar och förändringar. Vi önskar att du är driven, noggrann och strukturerad. Du ser vad som behöver göras samtidigt som du är dina kollegor behjälplig vid behov. Ekonomyrket är ett serviceyrke och du har många kontaktytor ute i organisationen och måste därför trivas med det.

Vi tror att du har någon form av utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande uppgifter. 

Lite mer information? 

Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR eller som Interimskonsult via ditt egna bolag. Uppdraget startar omgående. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Emma Hultberg, på telefonnummer: 076 647 16 41. Jag ser fram emot din ansökan - varmt välkommen!

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om SJR

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

Liknande jobb

Liknande jobb