För dig som är ambitiös och går in för att göra en bra prestation erbjuder vi en spännande framtid.

 

Scania som arbetsgivare

Tillsammans skapar vi ett positivt klimat där vi förväntar oss att du är professionell i din yrkesroll och vågar ifrågasätta. I en dynamisk och internationell miljö bidrar du med din kunskap och unika bakgrund till den mångfald som är en del av vår framgång. Här finns plats för alla, generalister, specialister och ledare. Är du motiverad och beredd att ta ansvar finns möjligheterna hos oss.

På Scania får du tillgång till utbildning och kan byta både jobb och kompetensområde för att bredda dig. Det ingår i vår filosofi, där lärande och personlig utveckling i det dagliga arbetet är en viktig del. Du behöver alltså inte byta företag för att hitta nya utmaningar. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre både som lönsamt företag och som arbetsplats, och det blir vi när våra medarbetare utvecklas.

Internationella kontaktytor och arbetsmöjligheter

Scania finns representerat i ett hundratal länder i världen av försäljnings-, service- och finansbolagen som är närmast slutkunderna. På en handfull platser har vi produktionsenheter med montering och komponenttillverkning. Huvudkontoret finns i Södertälje med produktutveckling, inköp, marknadsstyrning, koncernekonomi och delar av produktionen. Läs mer under rubriken arbetsområden.

Välkommen till Scania!

Senaste jobb

Det finns för närvarande inga jobb.