Xylem söker Orderbehandlare

Xylem
Emmaboda
den 9 februari 2018
den 28 februari 2018
Ulrika Gröndahl
Visstid
Heltid

Till vårt distributionscenter i Emmaboda söker vi nu Orderbehandlare.

Arbetsbeskrivning
Som Orderbehandlare arbetar du i team tillsammans med 13 kollegor och rapporterar till avdelningschef. Gruppens huvudsakliga uppgift är att erbjuda företagets kunder logistisk och teknisk support av högsta klass.

Ditt arbete är varierat och präglas till största del av kundservice. Som Orderbehandlare förväntas du hålla en god kundrelation med våra säljbolag genom att vara hjälpsam och affärsmässig. Du ansvarar för att en order är tekniskt och kommersiellt fullständig. Vidare har du har ett stort mejlflöde in som du förväntas svara på. Våra kunder finns över hela världen vilket innebär att majoriteten av kommunikationen sker på engelska.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med global anknytning.

Erfarenhet
Vi söker dig med högskoleutbildning inom teknik eller logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att lyckas i tjänsten krävs att du har en god datorvana samt att din engelska såväl som svenska är god.

Personliga egenskaper
Som person känner du igen dig i våra kärnkompetenser - att sträva efter ständiga förbättringar, att inspirera till ansvarstagande och att samarbeta över gränserna - vilka är bidragande faktorer till företagets framgång.

Vidare förväntas du vara alert, analytisk och utåtriktad i ditt sätt att agera. Din förmåga att kommunicera behöver vara god för att nå framgång i tjänsten. I din roll kommer du arbeta med tekniska, logistiska och produktionsrelaterade frågor, därför ser vi gärna att du har ett genuint intresse för dessa ämnesområden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom vi ser det som en viktig faktor.

Tjänsten är en visstidsanställning som sträcker sig till 2019-08-31.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ulrika Gröndahl, sektionschef, 0471-24 78 83. Kontaktperson på personalavdelningen är Martina Jonsson, HR Business Partner, 0471-24 75 61.

Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2018. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.Representant för Unionen är Kenneth Philipsson, representant för Sveriges ingenjörer/Akademikerna är Jenny Johansson, 0471-24 70 00.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.