SEB

Sverige

Om SEB

Bygg Framtiden med oss

SEB är en nordeuropeisk finanskoncern för företagskunder, institutioner och privatpersoner. I Sverige och de baltiska länderna erbjuder vi finansiell rådgivning och ett brett utbud av finansiella tjänster. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland har verksamheten en stark inriktning på ett fullserviceerbjudande till företagskunder och institutioner. Vår internationella prägel återspeglas i att vi finns representerad i ett 20-tal länder runt om i världen.

Fondstrateg i Sverige eller företagsrådgivare i Ryssland? Kanske blir du både och. I vår koncern finns många vägar för den som vill utvecklas och lära känna andra länder. Här ryms en bred palett av kompetenser; från analytiker till marknadsförare. SEB är med där det händer – från Stockholm till Shanghai. Det gör oss till en viktig partner för familjer och företag på många marknader. Från småsparare till multinationella koncerner.

SEB drivs av fler än 16 000 stolta medarbetare i 20-talet länder. Vi lovar våra kunder en berikande relation. Därför är vi måna om att anställa människor som brinner för sitt arbete och kundernas bästa.

Välkommen till SEB

"Att arbeta på SEB innebär att bli en del av ett fantastiskt team. Jag började själv som trainee i SEB och minns det som en väldigt intensiv period med många nya erfarenheter, möten och samarbeten med både kunder och inom banken."

/Annika Falkengren 

Denna rekryterare annonserar inte för tilfället. Prova gärna vår sök jobb?