Real Competence

Sverige

Om Real Competence

Real Competence startades år 2000 av Jens Johansson och Henrik Hellman Paperin, båda utbildade Lantmätare med inriktning Fastighetsekonomi vid KTH i Stockholm. Båda arbetade vid tiden som auktoriserade fastighetsvärderare av kommersiella fastigheter vid ett konsultföretag respektive en bank. I sina roller identifierade de behovet av inhyrning av kvalificerade konsulter inom just fastighetsvärdering. Efter lite funderingar formulerades en affärsidé och ett bolag bildades.

Första uppdraget var inom just fastighetsvärdering åt en svensk bank och bolaget fick en flygande start, om än i begränsad skala. Samtidigt etablerades vårt första kontor på Olof Palmes gata som blev bolagets hemvist de kommande två åren. Under den perioden växte vi personellt och behövde större lokaler och flytten gick till Holländargatan. Vi har hela tiden prioriterat att ha nära till våra kunder och våra konsulter, så när lokalerna på Holländargatan blev för små gick flytten till vår nuvarande lokal på Kungsgatan. I samma skeden startade vi vårt första lokalkontor, i Falun.

Under de första fem åren av bolagets historia arbetade vi uteslutande med inhyrningsuppdrag. Då vi fick fler och fler propåer om att bistå även i rena rekryteringsuppdrag startade vi ett affärsområde med såväl fastighets- som HR-expertis inom rekrytering.
Bolaget har hela tiden behållit sin tydliga nisch mot kvalificerade uppdrag inom fastighetsekonomi. Inom begreppet fastighetsekonomi inkluderar vi bl a fastighetsvärdering, fastighetsförvaltning, projekt- och fastighetsutveckling, hyresadministration, asset management och uthyrning. Vi är idag ca 25 medarbetare och har ett drygt hundratal nöjda kunder och före detta medarbetare i hela branschen, vilket vi är mycket stolta över!

Denna rekryterare annonserar inte för tilfället. Prova gärna vår sök jobb?