Vindex Interim & Rekrytering

Sverige

Om Vindex Interim & Rekrytering

Vindex-Rekrytering-Bemaning-Di-590x170-(1).gif

Vi arbetar med interimkonsulter och rekrytering nischat mot ekonomiavdelningar. Det innefattar tjänster som CFO, business controller, redovisningschef, koncernredovisare, redovisningsekonom och ekonomiassistenter.

De flesta av oss som jobbar här har en bakgrund på olika ekonomiska befattningar. Bland annat har Rolf varit redovisningschef, Peter C har varit CFO i flera olika företag, Kajsa och även Mikaela har varit revisorer på EY. Vår erfarenhet ger oss en stor förståelse för arbetet i de aktuella rollerna vi rekryterar till och vilken person som är bäst lämpad för jobbet. I vårt urval tar vi hänsyn till kandidaternas personliga egenskaper, kunskaper och erfarenheter. Vi ser även till faktorer som tillgänglighet och önskemål om ersättning i förhållande till den aktuella rollen.

Vi är måna om att hitta rätt nästa utmaning för de personer vi arbetar med. Vi är också måna om att hjälpa våra kunder att snabbt hitta rätt person för att fylla sin lucka. För att göra det vill vi gärna förstå varje person och varje kundföretag. Vi är ödmjuka inför den uppgiften och mycket engagerade i att göra vårt bästa för att successivt bli en ännu bättre partner både för våra kunder och kandidater.

Läs mer om våra lediga tjänster på www.vindex.se

Vindex AB
Kungsgatan 50, 111 35, Stockholm
jobb@vindex.se

1 jobb med Vindex Interim & Rekrytering

  • CFO till Björn Axén

    • Stockholm (Stad)
    • Björn Axén

    Som CFO hos Björn Axén kommer du vara medlem i ledningsgruppen och inneha ett personalansvar för totalt 2-3 personer på ekonomiavdelning...