Maquire

Sverige

Om Maquire

Maquire bilden högst upp

VI FORMAR FRAMGÅNGSRIKA LEDNINGSTEAM

Maquire har sedan starten 2007 rekryterat VD:ar, chefer och styrelsemedlemmar till ledningsgrupper och styrelser. Det stod tidigt klart att ett chefsrekryteringsföretag med ambitionen att erbjuda marknadens mest professionella processer även borde erbjuda utvärdering och utveckling av ledare. Nu gör vi det! En optimal kombination för att kunna forma framgångsrika ledningsteam. För som vi säger: Vi fyller inte tomma stolar. Vi rekryterar människor till sammanhang.

Maquire är specialiserade på rekrytering, utvärdering och utveckling av ledare i alla branscher. Vi förser kundernas ledningsteam med den kompetens som passar dem bäst och hjälper dem därmed att uppnå sina mål och visioner. Med andra ord formar vi framgångsrika ledningsteam.

Företaget bildades 2007, har verksamhet i Stockholm och Göteborg och genomför uppdrag över hela landet. Vi arbetar med ansvar och engagemang på ett modernt, genomtänkt och strukturerat sätt som både kunder och kandidater uppskattar. Konsulterna på Maquire har mångårig erfarenhet av chefsrekrytering men även operativ erfarenhet av ledarroller och ledningsgruppsarbete, vilket gör att de snabbt kan sätta sig in i kundernas verksamhet och situation.

Maquire har genomfört över 400 rekryteringar på ledningsnivå med kunder och uppdrag inom såväl näringslivet som offentliga verksamheter. Se exempel på genomförda uppdrag här.

Läs mer om oss och se våra lediga tjänster på www.maquire.se

Maquire Linkedin symbol längst ned

När det gäller rekryteringar under ledningsnivå erbjuder vårt systerbolag Jerrie rekrytering och utvärdering av specialister. Klicka in på www.jerrie.se för mer information och kontakt.

Maquire Sverige AB, Odinsgatan 9, 411 03 Göteborg, 031-303 30 50

2 jobb med Maquire