Human Capital

Stockholm
Stockholm
Sverige

Om Human Capital

Human Capital är helt specialiserade på att rekrytera ekonomer, vi är själva ekonomer med operativ erfarenhet. Detta gör att vi snabbt kan sätta oss in i och förstå såväl vart Ni kommer ifrån men kanske viktigare, guida Er till Ert nästa steg i karriären. Välkommen till Human Capital.

Human Capital Stockholm bild

Human Capital står för nytänkande på den svenska rekryteringsmarknaden. Vi hjälper företag som insett vikten av att attrahera rätt typ människor till att bli morgondagens vinnare.

Två saker särskiljer oss. Vi är helt specialiserade på att rekrytera ekonomer, och vi är själva ekonomer med operativ erfarenhet. Detta gör att vi snabbt kan sätta oss in i och förstå såväl er affär som ert behov och ger bättre förutsättningar att rätt kandidat besätter rätt position hos er.

Vårt mål är att erbjuda de bästa tänkbara rekryteringstjänsterna, den bästa servicen och branschens mest affärsmässiga rekyteringsapproach.

Har du frågor eller vill diskutera konsult eller rekryteringslösningar till ditt företag, vänligen kontakta: Tobias Danielsson, Affärsområdesansvarig Bank och Försäkring alternativt Robert Kerje, Affärsområdesansvarig Redovisning & Ekonomi. För faktura frågor vänligen kontakta Therese Stenberg.

T: 08-546 99 260
E-post: info@humancapital.se

Tobias Danielsson

Tobias Danielsson

Affärsområdesansvarig Bank & Försäkring - Rekrytering & Interim

Mobil: 070-777 48 31

Robert Kerje

Robert Kerje

Affärsområdesansvarig - Interim & Interim Management

Mobil: 070-777 48 30

Therese Stenberg

Therese Stenberg

Ekonomi / Administration

Mobil: 070-776 73 37

3 jobb med Human Capital