Nordea

Sverige

Om Nordea

Vill du jobba i en av Europas bästa banker och göra det möjligt för våra kunder att nå sina mål?

Om ditt svar är Ja så har du alla förutsättningar att jobba hos oss. Om du dessutom gillar att bygga långsiktiga relationer och har en ödmjuk och öppen inställning så kan vi vara en perfekt match!

Nordea är idag den största finansiella koncernen i Norden och Östersjöregionen samt en av de ledande finansiella koncernerna i Europa (6:e största Europeiska banken). Det innebär att vi kan erbjuda dig många spännande karriärvägar.

Vi erbjuder möjligheter till ständig utveckling och karriärplanering. Vi anser att du är "driver" för din utveckling. Genom att arbeta aktivt med ledarskapet skapar vi förutsättningar för våra chefer att stödja medarbetare till utveckling i såväl vardagen som vid planerade utvecklingsinsatser. Mer information om hur det är att arbeta i Nordea och vilka möjligheter och förmåner som finns hittar du på www.nordea.com/career. Varje år erbjuder Nordea ett Graduate/Trainee Programme. Nästa program startar HT 2014. Lär känna programmet, urvalskriterier och träffa tidigare Graduates via www.nordea.com/graduate

Majoriteten av de vi anställer har en akademisk examen inom ekonomi, men vi har även andra studieinriktningar som exempelvis IT-ingenjörer och i-ekonomer. Utöver akademisk bakgrund är din personlighet och ditt driv avgörande.

För oss är det viktigt med rätt person på rätt plats, det innebär att vi tillsammans har en kontinuerlig dialog om din utvecklings- och karriärplanering för att finna en match mellan din livssituation, kompetens och position där du kan bidra och utvecklas mest.

Målet med allt vi gör är att ha nöjda kunder. För att lyckas arbetar vi i team och drar nytta av varandras olika kompetenser. Vi fokuserar också på dig som individ genom att erbjuda löpande utveckling via kurser och vidareutbildningar. Genom att aktivt arbeta med ledarskap och coachning ger vi våra chefer rätt förutsättningar för att stödja medarbetare att fortsätta utvecklas som människa och medarbetare.

Vi arbetar med kontinuerliga utvecklings- och coachsamtal för att dels planera kort- och långsiktiga utvecklingsinsatser. Förutom det årliga utvecklingssamtalet hålls uppföljning under året där överenskomna mål följs upp. Det är alltid medarbetaren själv som är driver i karriär- och utvecklingsplaneringen.

Möt några av Nordeas medarbetare via Explore Nordea. Du kan också göra ett test via Career profiler och matcha dina karriärmål mot Nordea medarbetare. http://www.nordea.com/Career/Career+Explorer/1281002.html

Corporate Social Responsibility är en viktig del av Nordea du kan läsa mer om Nordeas arbete inom CSR: http://www.nordea.com/About+Nordea/Corporate+Social+Responsibility/51382.html. Läs gärna om Sasja Beslik, chef för ansvarsfulla investeringar, som tilldelades utmärkelsen Young Global Leader 2011 av World Economic Forum den 9 mars 2011. Utmärkelsen är ett viktigt erkännande för Nordea och det arbete som Sasja och hans team utför. http://newsroom.nordea.com/en/responsible-returns/

Vi är även mycket stolta över våra priser och utmärkelser vi har fått under många år. 2013 har bl.a. tidskriften Euromoney utnämnt oss till "The Best Bank in the Nordics and Baltics" samt bäst i Norden på private banking. The Banker har utnämnt Nordea till 'Årets bank 2012'. Läs mer om priser och utmärkelser på http://www.nordea.com/About+Nordea/Nordea+overview/Awards+nominations/822102.html

1 jobb med Nordea

Prenumerera på jobb via e-post