Level Recruitment

Sverige

Om Level Recruitment

Level stor bild högst upp

Om Level
Level erbjuder en helhetslösning inom rekrytering där vi arbetar med både annonsering, nätverk, databaser och search. Vi strävar efter att kunna erbjuda de mest tids- och kostnadseffektiva lösningarna på marknaden. En rekrytering ska enligt oss vara kvalitativ utan att behöva innebära en långdragen och dyr process. Level gör helt enkelt vad som krävs för att du snabbt och enkelt ska få den bästa kompetensen på plats.

Våra tjänster
Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom specialistrekrytering med search samt headhunting. För oss innebär search en kartläggning av den relevanta marknaden, för den specifika tjänsten. Vi headhuntar genom att kontakta kandidater som inte är aktivt sökande men som har efterfrågad kompetens. Vi arbetar vidare med situationsanpassade djupintervjuer och noggrann referenstagning för att nå så hög kvalitet som möjligt i våra rekryteringsprocesser. Du som kund har även möjlighet att köpa enbart kompletterande tjänster i form av exempelvis arbetsrelaterade tester, delar av en process, annonsering eller second opinion.

Level arbetar med fokus på specialister och Middle Management på centrala befattningar inom svenskt näringsliv inom åtta affärsområden:

-        Bygg och fastighet
-        Chef
-        Ekonomi och finans
-        HR
-        Industri och handel
-        IT
-        Kontor och administration
-        Sälj och marknad

Respektive rekryteringskonsult ägnar sig åt det område man har personlig erfarenhet och utbildning inom, detta öppnar möjligheter att kunna fördjupa sig i marknaden och dess utveckling samt lära känna kandidaters krav och förväntningar. Vidare är vårt mål att du som kund ska kunna få den bästa vägledningen och stöttningen när du rekryterar inom våra affärsområden. Vår erfarenhet, kunskap och branschvana leder till att du lyckas attrahera de bästa kandidaterna på marknaden.

Du som arbetssökande är välkommen att ladda upp ditt CV hos oss.

Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som kandidater. Förtroende, kompetens och erfarenhet är ledord som vi arbetar efter.

Level står för rekrytering på en annan nivå. För mer information, besök vår hemsida www.levelrecruitment.se.

Level sigill

2 jobb med Level Recruitment