Administrativ chef med vilja och förmåga att driva utveckling

Plats
Östersund
Annonserat
den 15 december 2016
Stängs
den 15 januari 2017
Ref:
SE-11519
Kontakta
Jonas Bengtsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som chef för vår Administrativa enhet är det ditt uppdrag att leda verksamheten in i framtiden.

I uppdraget ligger ett starkt fokus på att vidareutveckla och effektivisera vår administrativa enhet som består av medarbetare inom Kommunikation, HR, Ekonomi, Upphandling och Service samt Diarium och Arkiv. Tillsammans med en underrapporterande chef leder Du en organisation med cirka 25 kompetenta och engagerade medarbetare. Med länets bästa för ögonen verkar du och dina medarbetare för utvecklingen av en effektiv administrativ verksamhet som ska genomsyra hela länsstyrelsen.

Såväl operativa ledningsfrågor som långsiktiga strategiska frågor kommer att stå högt upp på din agenda och du utvecklar den administrativa verksamheten i nära samverkan med länsrådet och övriga enhetschefer. Du rapporterar direkt till länsrådet och ingår i länsstyrelsens ledningsgrupp samtidigt som du förväntas vara en närvarande ledare för din enhet.

Vi söker dig som brinner för utveckling. Du har en relevant utbildningsbakgrund på högskole-/universitetsnivå och en gedigen ledarerfarenhet med dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt förändringsarbete. Du är insatt i hur det är att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Som ledare är du en skicklig kommunikatör som har förmågan att lyssna in och få människor att växa och nå sin fulla potential, samtidigt som du kan sätta fötter på en strategi och gå från ord till handling. Att rusta organisationen för framtiden blir din viktigaste uppgift.

Vi erbjuder dig en roll i en kompetent och spännande organisation i förändring där du ges stora möjligheter att påverka.

Låter detta intressant?

Ta gärna en första kontakt med Mercuri Urvals konsult Jonas Bengtsson, tfn 0709-69 01 65, för mer information.

Läs mer om tjänsten på www.mercuriurval.se där du också bifogar din intresseanmälan i form av CV och personligt brev (ref nr SE-11519) senast den 15 januari.

Tillsammans för en hållbar framtid!
Länsstyrelsen representerar regeringen på regional nivå. Vi har uppdragen att verka för att de nationella politiska målen får genomslag i länet samt att utveckla och förvalta. Vår organisation hanterar frågor inom många olika ämnesområden vilket gör Länsstyrelsen Jämtlands län till en spännande och mångfasetterad arbetsplats.

Länsstyrelsens cirka 220 medarbetare arbetar med respekt, professionalitet och öppenhet för länets invånare.