Account Manager/Säljare till TeleOffice

Rekryterare
Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 16 december 2016
Stängs
den 16 januari 2017
Kontakta
Anders Johansson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om TeleOffice
TeleOffice leds av grundarna som startade företaget 1991 och har under många år varit dominant på Svenska marknaden. TeleOffice levererar kommunikations lösningar till företag och har verksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö. Tjänsterna som levereras är telefonsystem, contact center och operatörstjänster samt datakommunikation. TeleOffice är en integratör som vänder sig mot kunder där telefoni är verksamhetskritisk.

Om tjänsten
Som Account Manager/Säljare kommer du att kontakta nya kunder samt ha en löpande bearbetning av befintliga kunder. Vi erbjuder en av de bästa lösningarna på marknaden inom telefonsystem och operatörstjänster och har ett nära samarbete med ledande leverantörer.

Vi ser oss själva som ett offensivt och nytänkande företag som har utvecklat ett koncept där vi säljer telefoni som tjänst oavsett leverantör och operatör. TeleOffice har en mycket kompetent teknikavdelning som är ett bra stöd för dig när du ska presentera skräddarsydda lösningar till kunden. Kontakten med kund inleds över telefon och övergår till personliga besök.

Vi är ett väl sammansvetsat gäng som gillar utmaningar och att ha roligt på jobbet. Vi är resultatorienterade och jobbar alltid för att hitta den optimala lösningen för kunden. TeleOffice främsta styrka är personalen och den inställning som medarbetarna har till sitt arbete. Den finns en stark vilja att prestera bra resultat och utvecklas personligen, men inte minst att ha roligt på jobbet. Det har skapat förutsättningar för toppresultaten.

Din profil
Vi söker en person som har ett brinnande intresse för försäljning och vill fortsätta sin utvecklingsresa med möjligheten att arbeta med många intressanta kunder och en högkvalitativ produktportfölj.

Vi tror att du är skicklig på att boka möten samt har en drivande personlighet och en positiv attityd. Du kommer att ha ett eget kund- och resultatansvar och det krävs att du är målinriktad för att nå din uppsatta budget. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är självgående, kommunikativ och social samt bra på svenska och engelska.

Du kommer tidigt att själv ta ansvar och vara en viktig del i verksamheten. Vi kommer att erbjuda dig en grundlig utbildning så att du har alla förutsättningar att lyckas i ditt arbete och i början går du tillsammans med en av våra seniora säljare. Tjänsten är heltid med fast lön och provision.

Din ansökan
Vill du bli en del av TeleOffice? Välkommen att visa intresse via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Anders Johansson (070 790 88 36). Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Liknande jobb

Liknande jobb