Business Development Executive till ISS Facility Services Transport

Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 16 december 2016
Stängs
den 15 januari 2017
Kontakta
Peter Palmqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 40 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,6 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har över 520 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. Läs mer om oss på www.se.issworld.com

Business Development Executive till ISS Facility Services Transport

Till marknadssegment Transport söker ISS en dedikerad person som vill jobba med avancerad försäljning och affärsutveckling på C-nivå. ISS erbjuder en plats i laget i ett av världens största och ledande tjänsteföretag med visionen att vara ”The world’s greatest service organization”

Om rollen
Till organisationen Solution Sales söker vi nu en Sales & Business Development Executive med ansvar för marknadssegmentet Transport. Försäljningsorganisationen Solution Sales ansvarar för att förverkliga ISS strategiska utveckling inom marknadsegmenten Transport, Business Services & IT, Healthcare och Manufacturing.

Marknadssegment Transport levererar sammansatta servicelösningar till trafiksektorn. Servicelösningar som är kopplade till passagerare, fordon och infrastruktur. Huvudelen av affären är idag koncentrerad till spårbunden trafik (Tåg). Uppdraget står i att ytterligare förstärka ISS position som en ledande leverantör av servicetjänster inom området tåg samt att tillsammans med kollegorna inom marknadssegmentet bredda omfattningen inom andra trafikgrenar såsom t ex Buss och Flyg.

För rätt person innebär rollen en möjlighet att arbeta med avancerad försäljning och affärsutveckling på senior nivå i ett av världens största och ledande tjänsteföretag. Rollen ställer höga krav på förmåga att proaktivt bedöma och prioritera viktiga affärsmöjligheter, identifiera förbättringsmöjligheter, utveckla strategier samt leda komplexa upphandlingar till kommersiellt vinnande bud. Allt i syfte att kunna vidareutveckla och därmed ytterligare förstärka ISS position som den ledande leverantören av helhetslösningar inom Facility Management. I rollen arbetar du proaktivt med att skapa nya och vidareutveckla befintliga Key Account-kunder inom segmentet Transport. Du rapporterar till Commercial Director för Solution Sales samtidigt som du är medlem i marknadssegmentet Transports ledningsgrupp. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Profil vi söker
Vi söker dig som vill vara med och förverkliga visionen ”The world’s greatest service organization”.

Du har god erfarenhet av strategisk affärsutveckling och försäljning på c-nivå inom transport och trafiknäringen. Gärna professionell bakgrund inom outsourcing och/eller management konsultverksamhet. Du är en kommersiell och säljorienterad strategisk ledare med erfarenhet av seniora säljande befattningar i större organisation. Du har erfarenhet av att leda komplexa projekt, av tjänste- och processutveckling, att göra avancerade beräkningsmodeller och att skapa professionella presentationer. Du är en erfaren och entusiasmerande ledare med god förmåga att ta initiativ och att driva projekt i mål. Som person är du resultatorienterad, kvalitetsmedveten, entreprenöriell, prestigelös och förtroendeingivande i kombination med att du är tydligt kundfokuserad. Du trivs i en stor organisation med många kontaktytor. Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska. Du har akademisk examen.

ISS vision är att vara ”The world’s greatest service organization”. Det är en ambitiös målsättning satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre. Det är vår väg mot Service Excellence.

ISS erbjuder dig möjligheten att få tillhöra en global outsourcingkoncern i världsklass med stora möjligheter att påverka och utvecklas.

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Constatera Search & Interim AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Peter Palmqvist 070-570 82 82. Ansök snarast, dock senast 8 januari, via länken eller genom att maila ditt CV och ett ansökningsbrev till peter.palmqvist@constatera.se

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb