Marginalen söker Processjurist

Rekryterare
Marginalen Bank
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 december 2016
Stängs
den 18 januari 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Marginalen söker nu processjurister.

Arbetsbeskrivning
Som Processjurist på Marginalen är dina huvudsakliga arbetsuppgifter affärsjuridisk rådgivning och processföring med fokus på tvistemålsprocesser inom främst fordringsrätt, hyresrätt, fastighetsrätt och insolvensrätt, men också andra områden kan förekomma. Du bistår såväl interna som externa kunder, också vid förhandlingar vid domstol och hyresnämnd. Du är också behjälplig med intern rådgivning till kundhandläggare och övriga kollegor inom organisationen.

Som processjurist ingår du i ett team om tre processjurister inom Marginalen Collections Speciallinje. Du rapporterar till Operativ chef Marginalen Collections.

Vem är du?
Du har juristexamen och ett par års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete med tonvikt på processföring. Tingstjänstgöring är meriterande. Du är en kunnig och självgående processjurist med erfarenhet av att självständigt driva processer såväl inom som utom domstol. Det är viktigt att du har god administrativ förmåga, att du är kvalitetsmedveten och kan arbeta i grupp mot gemensamma mål. Som person är du självgående, serviceinriktad och kommunikativ och har lätt för att etablera goda och förtroendefulla relationer.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i högt tempo med mycket eget ansvar i en växande organisation. Företaget sitter i moderna och ljusa lokaler i centrala Stockholm.

Start:
Enligt överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Marginalen med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län
Sverige

Anställning:
Tillsvidareanställning, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
helena.woodcock@jurek.se

Om verksamheten
Marginalen Bank har drygt 350 anställda i Sverige och har närmare 200 000 kunder. Vår affärsidé är att skapa tid och möjligheter för människor och företag att utvecklas genom att vi förenklar deras ekonomiska vardag. Det gör vi genom att lyssna på våra kunder och erbjuda okomplicerade och konkurrenskraftiga produkter och tjänster. Marginalen Bank står under Finansinspektionens tillsyn, omfattas av insättningsgarantin och är ISO-certifierade. Marginalen Bank ägs av Marginalen AB. Våra rötter går tillbaka till 1979 och vi har sedan Marginalen bildades i början på 90-talet växt av egen kraft. I samband med att Marginalen förvärvade Citibanks svenska konsumentbank 2010 bildades Marginalen Bank. För mer information om företaget se http://www.marginalen.se/

Liknande jobb

Liknande jobb