Skadejurist till Länsförsäkringar Bergslagen

Rekryterare
Länsförsäkringar Bergslagen
Plats
Västerås
Annonserat
den 19 december 2016
Stängs
den 18 januari 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till avdelningen ”Företag och Juridik” söker vi nu en skadejurist till kontoret i Västerås.

Arbetsbeskrivning
Som skadejurist på Länsförsäkringar Bergslagen tillhör du avdelningen ”Företag och Juridik”. Avdelningens uppdrag är att hantera ansvarsskador och rättsskyddsskador för företag och privatpersoner samt egendoms- och avbrottsskador på företagsförsäkringar. Som skadejurist har du direkt kontakt med våra kunder och deras juridiska ombud, både via telefon, mejl och personliga besök. Du utreder och tar egna beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Rollen är självständig och innebär eget ansvar för de ärenden du hanterar.

Vem är du?
Vi söker dig som efter juristexamen har arbetat ett par år på bolag och/eller advokatbyrå. Du har goda kunskaper i skadeståndsrätt och entreprenadrätt och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Arbetet kräver ett affärsmässigt förhållningssätt, utrednings- och förhandlingsvana, att du är analytisk och känner trygghet i att själv fatta beslut. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där egenskaper som engagemang, handlingskraft och samarbetsförmåga värdesätts.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig en stimulerande tjänst med intressanta möten med våra kunder. Hos oss arbetar vi nära kunden med korta beslutsvägar och engagerad personal.

Start:
Enligt överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Länsförsäkringar Bergslagen med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Västerås
Västmanlands län
Sverige

Anställning:
Tillsvidareanställning, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
helena.woodcock@jurek.se

Om verksamheten
Länsförsäkringar Bergslagen är ett av 23 fristående bolag i Länsförsäkringsgruppen. Bolaget är kundägt av våra drygt 200 000 kunder. Vi har kontor i Västmanlands och Örebro län med cirka 270 medarbetare. Vi är en kreativ arbetsplats, med hög trivsel och goda karriärmöjligheter. Vi erbjuder bank, försäkring och fastighetsförmedling. Det hänger liksom ihop.