Application Architect Finance – Assemblin

Rekryterare
Plats
Stockholm eller Örebro
Annonserat
den 20 december 2016
Stängs
den 20 januari 2017
Kontakta
Elsa Klarin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

En bred roll med fullt ägandeskap för de finansiella processerna på ett av nordens ledande service- och installationsbolag.     

Om rollen
Till vår IT-avdelning inom Application Delivery söker vi nu en Application Architect Finance. En roll med fullt ägandeskap för att utveckla, förvalta och leverera applikationslösningar till alla de finansiella processerna i hela koncernen. Rollen innefattar ett nära samarbete med verksamheten, främst Ekonomi- och redovisningschefer, Controllers och Processägare.      

Du ansvarar för att utforma lösning och säkerställa att applikationerna uppfyller rätt krav utifrån verksamhetens önskemål. Du planerar och prioritera krav och leveranser tillsammans med verksamheten och skapar en plan för hur affärssystemet på lång sikt ska stötta koncernens alla bolag vid bl.a. integrationsprojekt, uppgraderingar, ny funktionalitet, och förbättringar.  

Vidare arbetar du aktivt med förbättring och utveckling av förvaltningsprocessen och change-hanteringen för att säkerställa ett effektivt arbetssätt mellan IT och verksamhet. Då en stor del av IT är outsourcad så är ditt ansvar även att styra leverantörer och sätta rutiner för samverkan samt ge vägledning kring funktionella och affärsmässiga förutsättningar.

Du rapporterar till Head of Application Delivery, tar en aktiv plats i IT applikationsteamet, och har ett nära samarbete med andra operativa chefer inom Assemblin.

Vi söker
Vi söker dig som är proaktiv, affärsmässig och lösningsfokuserad i ditt förhållningssätt. Du har en god förmåga att arbeta strukturerat och kommunicerar väl i tal och skrift. Du har erfarenhet av IT applikationsutveckling och förvaltning inom finance området. Du har en god förståelse för finansiella processer och van att driva förändrings- och förbättringsarbete inom IT, specifikt kopplat till IT-applikationer och ERP miljöer.  Det är mycket meriterande om du även har erfarenhet av att implementera affärssystem och har kunskap av Microsoft Dynamics miljön.

Kontaktinformation
I den här rekryteringen samarbetar vi med Navigio. Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna Elsa Klarin, elsa.klarin@navigio.se. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan på navigio.se. Sista ansökningsdag är den 27/1.

Om företaget
Assemblin är en nordisk installations- och servicekoncern med över 6000 anställda och en omsättning över 8 miljarder SEK. Koncernens bolag levererar tjänster och tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation för byggnader som kontor, arenor, bostäder, shoppingcenter och industrier. Assemblin ägs av PE bolaget Triton Partners.

Mer information finns på: www.assemblin.se.