Relationsbyggande Affärsutvecklare sökes till Picadeli

Rekryterare
Plats
Flexibelt
Annonserat
den 21 december 2016
Stängs
den 19 januari 2017
Ref:
SE-11728
Kontakta
Martina Nordberg
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

Driven konceptförsäljare med lyhördhet för förbättringspotential

Är du driven, relationsbyggare och har en stor portion social kompetens? Är du av övertygelsen att din erfarenhet och kunskap är värdefull i en redan framgångsrik organisation? Om du dessutom ger positiv energi till din omgivning, är van att arbeta med lönsamhetsuppföljning och har erfarenhet från Konceptförsäljning kan du vara rätt person för Picadeli! Nu söker Picadeli tre hungriga Affärsutvecklare  som har en stor passion för mat! Bostadsorter (med omnejd) Kalmar, Skåne samt Göteborg (vikariat minst ett år).

Arbetsbeskrivning
Du är en Affärsutvecklare som trivs med att bygga långsiktiga relationer med redan befintliga kunder samtidigt som du ser utmaning i att bearbeta ny mark. Din roll innefattar huvudsakligen att löpande besöka befintliga kunder för koncept- och lönsamhetsuppföljning samt att alltid ha förbättringspotential i fokus. Du kommer överta en redan befintlig kundstock. Att lyssna till kundens behov och skapa förtroende och engagemang i butik är viktiga utmaningar för dig. Du rapporterar löpande till bolagets Regionchef.

Din profil
Erfarenhet från konceptförsäljning mot Dagligvaruhandeln är starkt meriterande. Du drivs av att bygga förtroendeingivande relationer och du har en bred social kompetens som gör att du har ett gott rykte inom DVH och SVH. Du har ett sinne för affärer och du förstår försäljningssiffror och lägger gärna tid på att analysera dessa. Du har ett inre driv av att vilja utveckla affären och du är strukturerad, självständig och gör alltid ditt bästa. Du kan få kickar av att bearbeta ny mark men trivs bäst med att bygga långsiktiga relationer och arbeta med redan befintlig kundstock. Du har B-körkort och möjlighet att övernatta på annan ort när tjänsten kräver det.

Picadeli lägger stor vikt vid personliga egenskaper och är måna om att du är en person som passar in i deras företagskultur och i deras härliga gäng! Koncernspråket är engelska och därför behöver din engelska vara god!

Picadeli erbjuder dig
Ett spännande uppdrag i ett mycket expansivt företag som innebär ett högt tempo och viss flexibilitet i arbetsuppgifter! Trevliga arbetskamrater och högt i tak där alla arbetar gränsöverskridande får du hos dem. Dessutom erbjuder Picadeli sjukvårdsförsäkring och generöst friskvårdsbidrag liksom fast lön med en viss del möjlig bonus.

Ansökan
Picadeli AB har valt Mercuri Urval som samarbetspartner och all annan kontakt med sälj-, annons- eller andra rekryteringsföretag undanbedes vänligen men bestämt. Intervjuer sker löpande. Din ansökan behöver vara Mercuri Urval tillhanda senast 19 Januari 2017. Du ansöker via Mercuri Urvals hemsida www.mercuriurval.se. För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen; kontakta Martina Nordberg på martina.nordberg@mercuriurval.com. Kom ihåg att uppge referensnummer SE-11728 i din ansökan.

Picadeli AB erbjuder ett salladsbuffékoncept med självplock till dagligvaruhandeln där kunden själv väljer innehåll och mängd. Picadelis helhetskoncept innehåller sortiment, salladsdiskar, marknadskampanjer och löpande support/uppföljning till butik. Bolaget startades 2009. Idag är Picadeli 80 anställda och du hittar konceptet i mer än 1500 butiker; både i Sverige, Finland, Estland och Danmark. Picadeli är marknadsledande inom kategorin sallad i självplock. Picadeli ingår i koncern Greenfood med en omsättning på drygt 4 miljarder kronor