Jula söker Director Store Operations

Rekryterare
Plats
Skara
Annonserat
den 20 december 2016
Stängs
den 15 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi fortsätter expandera samt utveckla nya försäljningskanaler och söker dig som vill anta ett av detaljhandelns mest spännande uppdrag med att utveckla Julas verksamhet vidare ur ett kund- och försäljningsperspektiv!

Som Director Store Operations ansvarar du för Julas centrala strategier och utvecklingsprojekt avseende drift av våra varuhus. Målsättningen är att säkerställa att drift och utförande i samtliga varuhus i våra olika länder sker effektivt och i enlighet med Julas centrala affärsmodell och strategier och därigenom skapa förutsättningar för optimala upplevelser för våra kunder. 

Director Store Operations ansvarar också för att upprätta strukturer och arbetssätt för bästa möjliga samverkan och effektiv kommunikation mellan central organisation och våra landspecifika försäljningsorganisationer.

Det här gör man som Director Store Operations
Ditt ansvar är att leda och utveckla den centrala driftsorganisation i enlighet med Julas chef- och ledarskapsfilosofi. Du ansvarar för att utveckla och upprätthålla driftstrategier avseende t.ex. varuhusorganisation, bemanning, kompetensutveckling, nyckeltalstyrning och uppföljning.  

I rollen ingår att implementera och säkerställa konceptuppfyllnad samt driftsrelaterade aspekter av varuplacering, logistik, returhantering och eftermarknad m.m.

Director Store Operations rapporterar till CEO och ingår i Julas koncernledning som medför ansvar i att delta och bidra i koncernledningsrelaterade frågor och samverka med övriga ledningsgruppsmedlemmar.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som har mångårig bakgrund som strategisk chef inom detaljhandel och som har vana av att utveckla och leda en central driftsorganisation samt erfarenhet av att arbeta med och driva utvecklingsprojekt. Du har strategisk förmåga och operativ kunskap om butiksdrift och att utveckla, implementera och upprätthålla driftsrutiner. Du har flera års erfarenhet av personalansvar där du visat prov på ett situationsanpassat och coachande ledarskap med förmåga att lyssna, engagera och skapa resultat genom andra. Som chef är du en viktig kulturbärare och förebild.

Du har kunskap om vilka verktyg som finns för att optimera arbetet och har intresse av att analysera och följa upp resultaten av ditt arbete. Du har ett genuint intresse av att hålla dig välinformerad och uppdaterad på relevanta trender. Internationella detaljhandelserfarenheter ses som meriterande.

Det här är du som person
Du är initiativrik och drivande med stort försäljnings- och resultatfokus och har ett oberoende sätt att arbeta där du genomför och följer upp arbetsprocessen genom väl fungerande teamwork. Du har en utpräglad känsla för fungerande lösningar i ett långsiktigt perspektiv samt god förmåga att prioritera och delegera arbete.

Du agerar på ändrade förhållanden och har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Du är en analytisk, självdisciplinerad och välorganiserad person och skapar resultat med god kvalitet.

Uppdraget innebär samverkan med flera olika affärsområden och nyckelpersoner. Detta kräver att du har förmåga att bygga förtroende och tillit samt skapa förankring genom att övertyga samtidigt som du skapar delaktighet.

Bra att veta
För oss är jämställdhet och mångfald en affärsmöjlighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. För en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Julas huvudkontor i Skara. I rollen ingår flertalet resdagar inom och utanför Sverige.

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 15 januari. I denna rekrytering samarbetar vi med Retail Recruitment. För att söka tjänsten klicka på länken nedan:  
http://www.recruto.se/apps/ads/view/id/12030-retail-recruitment-skara-jula-soker-director-store-operations

Liknande jobb

Liknande jobb