Key Account Manager sökes till KörHem, MatHems distributionsbolag

Rekryterare
Plats
Bromma, Norra Ulvsunda industriområde
Annonserat
den 21 december 2016
Stängs
den 31 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om jobbet
Vi söker nu en erfaren säljande Key Account Manager till MatHems distributionsbolag KörHem. Vi befinner oss just nu i ett expansivt läge, vi anställer kraftigt och mycket händer inom företaget. Vi levererar alla varor med egna bilar och ser nu över möjligheterna att distribuera även annat gods till våra kunder. Som säljande Key Account Manager ansvarar du för att starta upp och driva projektet med externa uppdrag. Du är driven, resultatorienterad och trivs i en självständig säljande roll.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att skapa och dra igång verksamheten med utkörning av annat gods och du ansvarar för att KörHem får in externa uppdrag. Vidare förvaltar, utvecklar och driver du projektet framåt. Tjänsten innebär fysiska besök hos potentiella kunder men även kontakt via telefon och mejl. Du skall även samverka internt med olika avdelningar för att driva affärerna framåt.

Kvalifikationer

  • Du har gedigen säljerfarenhet av distributionstjänster.
  • Du är van att jobba mot högt uppsatta mål.
  • Du besitter ett stort kontaktnät inom distribution och att nätverka ser du som en naturlig del av ditt arbete.
  • Du är en skicklig säljare och kan jobba självständigt.
  • Du har mångårig erfarenhet från budbranschen och har koll på hela kedjan, från lastning till leverans hos kund.
  • Eftergymnasial utbildning är meriterande men inget krav, stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Du rapporterar till VD/CEO Distribution & Logistik

Personliga egenskaper
Vi söker en handlingskraftig doer som får saker att hända och som kan ta strategiska beslut. Som person har du god samarbets- och kommunikativ förmåga, är driven och resultatorienterad. Vidare är du skicklig på att övertyga och påverka andra och du är duktig på muntliga framställningar. Du har en fallenhet för att skapa långsiktiga relationer och är van att ha ett helhetsansvar för dina kunder. Du vet vad som krävs för att lyckas med försäljning och du har en naturlig fallenhet för att bygga relationer och skapa affärer.

Vi erbjuder
Vi står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att arbeta i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Om anställningen
Tjänsten är förlagd på vårt lager i Bromma, Norra Ulvsunda industriområde.

Vi önskar ansökningarna på svenska då det är på svenska vi kommunicerar internt.

Anställningen avser heltid och gäller tillsvidare med en provanställning om sex (6) månader. Vi kallar in till intervjuer löpande, tillträde sker snarast.

Sista ansökningsdatum: 2017-01-31

Endast elektroniska ansökningar via vårt ansökningsverktyg på: http://www.mathem.se/ledigajobb

Välkommen med din ansökan till Sveriges största och smartaste matbutik på nätet!

Om MatHem.se
MatHem.se är det ledande e-handelsföretaget inom dagligvaruhandeln och erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar. MatHem.se kombinerar en komplett livsmedelsbutik på nätet med recept och abonnemang på färdiga matkassar. Företaget finns i dag i Stockholm, Uppsala, Södertälje, Göteborg, Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd. MatHem.se växer enormt snabbt och ökade under förra året sin omsättning med nästan 100%. Idag är MatHem.se Sveriges ledande aktör inom lösplockad mat på nätet. 

Liknande jobb

Liknande jobb