VD/CEO Distribution & Logistik sökes till KörHem, MatHems distributionsbolag

Rekryterare
Plats
Bromma, Stockholm
Annonserat
den 21 december 2016
Stängs
den 31 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om jobbet
Vi söker nu dig som är redo för nya utmaningar och kan ta KörHem till nya höjder! Som VD/CEO har du det övergripande ansvaret för hela KörHem och du säkerställer kostnadseffektiva och säkra leveranser till kund. Du driver bolaget framåt med fokus på effektivitet, lönsamhet, miljö och kvalité. Du har ett ofantligt driv, är orädd och kan ta tuffa beslut! Vi befinner oss just nu i ett expansivt läge, vi anställer kraftigt och mycket händer inom företaget. Vill du vara med på denna resa? Bra, läs vidare!

Arbetsuppgifter

 • Du sätter upp mål och planerar verksamheten såväl långsiktigt som på årsbasis. Du genomför löpande riskanalyser och föreslår handlingsplaner.
 • Du jobbar med uppföljning av driften och hittar nya smarta lösningar som hjälper oss framåt.
 • Du ansvarar för att distributionen och dess logistiklösningar utvecklas och ständigt förbättras så att kundernas krav möts.
 • Du tar strategiska beslut i utvecklingen av distributionsavdelningen vilket bland annat innefattar teknisk utveckling och inköp.  
 • Du utvecklar och säkerställer miljövänliga alternativ, såsom gröna transporter.
 • Du har det övergripande ansvaret för kontakter med myndigheter, försäkringsbolag, leverantörer och samarbetspartners.
 • Du har resultat och budgetansvar.
 • Du ansvarar för arbetsmiljö och säkerhet. Du säkerställer att verksamheten bedrivs inom ramarna för gällande arbetsmiljö- och arbetsmarknadslagstiftning.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD för MatHem/Styrelsen.

Krav/bakgrund

 • Du har en akademisk utbildning inom industriell ekonomi eller likvärdig utbildning.
 • Mångårig dokumenterad chefserfarenhet inom transport/distribution. Du har koll på hela kedjan, från lastning till leverans hos kund.
 • Meriterande är erfarenhet från budbilsbranschen.
 • Du behärskar svenska i tal och skrift

Vi söker dig som
Är redo för denna utmaning! För att trivas i denna roll krävs det att du är viljestark, otroligt ihärdig och handlingskraftig. Du är resultatorienterad, orädd och kan ta tuffa beslut. Du besitter god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta med andra. Förmågan att leda och coacha är något som kommer naturligt för dig.  Vidare är du strukturerad, tydlig och har förmågan att skapa struktur i ett företag som växer otroligt snabbt och med volymer som fortsätter att öka.

Om tjänsten
Placeringsort är Bromma, Stockholm. Arbetsresor förekommer då vi har lager i både Malmö och Göteborg.

Vi önskar ansökningarna på svenska då det är på svenska vi kommunicerar internt.

Anställningen avser heltid och gäller tillsvidare med en provanställning om sex (6) månader. Vi kallar in till intervjuer löpande, tillträde sker snarast.

Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Backlund, rekryterare på 072- 0772109.

Sista ansökningsdatum: 2017-01-31

Endast elektroniska ansökningar via vårt ansökningsverktyg på: http://www.mathem.se/ledigajobb

Välkommen med din ansökan till Sveriges största och smartaste matbutik på nätet!

Om MatHem.se
MatHem.se är det ledande e-handelsföretaget inom dagligvaruhandeln och erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar. MatHem.se kombinerar en komplett livsmedelsbutik på nätet med recept och abonnemang på färdiga matkassar. Företaget finns i dag i Stockholm, Uppsala, Södertälje, Göteborg, Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd. MatHem.se växer enormt snabbt och ökade under förra året sin omsättning med nästan 100%. Idag är MatHem.se Sveriges ledande aktör inom lösplockad mat på nätet.

Liknande jobb

Liknande jobb