Teknisk Serviceansvarig till Vattentornet Aqua Concilio

Plats
Göteborg
Annonserat
den 21 december 2016
Stängs
den 20 januari 2017
Ref:
926
Kontakta
Lovisa Mankert
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som Teknisk Serviceansvarig kommer du ha helhetsansvar för Vattentornet/Waterconcept serviceorganisation, reparation och underhåll av maskiner samt lager och logistik.

I rollen som Teknisk Serviceansvarig kommer du arbeta för att effektivisera, strukturera och organisera lager och leveranser för att säkerställa effektiva processer. Detta innebär att du kommer få helhetsansvar för att på bästa sätt hitta arbetssätt som säkerställer kvaliteten på produkter ute hos kunder samt logistiken av utrustning ute på fältet. Vidare kommer du få operativt ansvar för tre servicetekniker som är utspridda över landet samt kontakten med de servicepartners som finns i övriga Sverige. En viktig del i rollen innefattar också ansvar för teknisk support, dvs reparation och underhåll av maskiner i verkstaden samt installation ute på fältet.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet från ett tekniskt yrke med kundkontakt. Erfarenhet från arbete som installatör/servicetekniker gällande vatten/kaffe/öl/läsk är meriterande men inget krav utan vi ser gärna sökande som arbetat inom mekanik, el, kyla eller bygg/VVS.

Profilen
Som person är du noggrann, ansvarstagande och strukturerad. Då man på Vattentornet/Waterconcept kommer in i en mindre organisation är det viktigt att du förstår vad det innebär att vara en lagspelare och inte är rädd för att stötta upp där det behövs. Du behöver också trivas i en roll som ställer krav på att du är initiativtagande då du självständigt kommer ansvara för att få ett helhetsgrepp över serviceorganisationens projekt.

Vattentornet/Waterconcept befinner sig i en spännande utvecklingsfas där du kommer få vara med och utveckla företaget allteftersom de växer på marknaden.

Ansökan
Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast då vi arbetar med löpande urval via www.sellsource.se. Frågor besvaras av Lovisa Mankert, 0707 – 46 44 17, lmankert@sellsource.se eller Marcus Wigren, 0704 – 46 44 01, mwigren@sellsource.se.

Vattentornet Aqua Concilio AB grundades i Göteborg 1996 och har sedan dess levererat tusentals vattenautomater till företag i hela Sverige. Vi utvecklar all vår utrustning tillsammans med de främsta vattenproducenterna i Europa. Företaget är under en tillväxtfas tillsammans med systerbolaget Waterconcept AB som grundades 2008 och levererar utrustning för lokalproducerat vatten till restaurang under varumärket Thoreau.

Liknande jobb

Liknande jobb