Territory Sales Manager till Fält Communications

Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö
Annonserat
den 22 december 2016
Stängs
den 16 januari 2017
Ref:
SE-11713
Kontakta
Carl Pauly
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

- Komplex systemförsäljning

FältCom har de senaste åren haft en starkt positiv trend med såväl omsättnings- och resultatökningar som ökade marginaler. Det finns en stark framtidstro och vi ser många potentiella affärsmöjligheter i såväl nya geografiska marknader som nya sätt att paketera lösningar mot kund.

Som ett led i framtida expansionsplaner söker vi en ny Territory Sales Manager, som i samarbete med säljledning och det övriga säljteamet ska vara med och bygga upp samt utveckla befintliga affär för FältCom. Du kommer att fokusera på kundbearbetning och spendera huvuddelen av din tid hos oss ute på fältet i möten med kunder och med att boka möten för att driva vår affär framåt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

  • Ta fram en bearbetningsplan för det ansvarsområde som du tilldelas
  • Arbeta enligt FältComs försäljningsmetodik
  • Identifiera och vinna nya affärer samt underhålla och utveckla befintliga kundrelationer
  • Infria och överträffa individuella försäljningsmål och verka för att gemensam budget uppnås
  • Uppnå eller överträffa aktuell försäljningsbudget
  • Skapa kommunikationskanaler med kunder i avsikt att göra företaget och produkterna kända
  • Representera FältCom vid mässor och event

Tjänsten kommer att kräva många resor i Sverige och i övriga nordiska länder och vi har därför inga krav på var du ska bo men letar just nu särskilt efter Territory Sales Managers i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi söker dig med akademisk examen och minst 3-4 års erfarenhet av komplex systemförsäljning. Du har dokumenterad framgång av att arbeta med metodisk och strategisk produkt- och tjänsteförsäljning och är van vid långa säljcykler, gärna på nordisk nivå. Vi ser helst att du har erfarenhet från produktbolag inom t.ex. IT eller telekom och att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Du är en driven och framgångsrik säljare.

Vi erbjuder en spännande position i ett innovativt, framgångsrikt och expansivt företag.

Välkommen med din ansökan i from av CV och personligt brev senast den 16 januari. Frågor kring tjänsten besvaras av Carl Pauly, Managementkonsult, Mercuri Urval, tel. 019-19 68 06.

Fält Communications AB (FältCom) startades 1998 och utvecklar och tillhandahåller smarta system som gör det möjligt för maskiner att kommunicera med varandra från en plats i världen till en annan. Teknologin är applicerbar inom många olika områden och FältComs kunder återfinns inom såväl privat som offentlig sektor. Med hjälp av FältComs teknologi effektiviseras kundernas verksamhet och belastningen på miljön minskar då transporterna blir färre och energiåtgången mindre.

Liknande jobb

Liknande jobb