Affärsenhetschef till Rent-A-Doctor

Rekryterare
Rent-A-Doctor
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 december 2016
Stängs
den 21 januari 2017
Kontakta
Lena Kredell Isaxon
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om uppdraget
Som Affärsenhetsschef för området Rent A Doctor har du det yttersta ansvaret för att nå de tillväxt- och lönsamhetsmål som beslutats enligt affärsplan. Ambitionen är hög och din insats har stor påverkan på företagets fortsatta framgångar. Det är viktigt att du är utvecklings och lösningsorienterad.

Som chef är du därmed resultat- och lönsamhetsansvarig för området. Du ansvarar för avtal och att bolaget kommer med på upphandlingar med hjälp av anbudsansvarig samt har rätt prisstrategier.

Målet är riktigt nöjda kunder och läkare samt lösningar för att utveckla framtidens hälso- och sjukvård.

Tillsammans med VD och engagerade konsultkollegor blir ditt uppdrag att innovativt och kreativt lösa kunders framtida behov av läkarkompetens och kontinuerligt arbeta med affärsutveckling!

I din roll kommer du aktivt arbeta med alla aspekter av kundrelationer. Du arbetar med marknadsföring och kommunikation, coachning och utveckling av medarbetare.

Du ansvarar för att säkerställa processer och rutiner för en effektiv leverans av bemanningstjänsterna.

Som medlem i ledningsgruppen rapporterar du till VD och deltar aktivt i bolagets gemensamma utveckling.

Vem är du?
Dina egenskaper präglas av ditt driv och din affärsmässighet. Du har ett starkt sälj- och resultatfokus och trivs i en miljö som präglas av högt tempo med kunden i fokus.

För att lyckas i rollen behöver du vara lyhörd, flexibel och prestigelös. Som chef är du coachande, entusiasmerande med förmåga att sprida arbetsglädje och engagemang i gruppen.

Du har en högre utbildning inom ekonomi och/eller inom Hälso-sjukvårdsområdet.

Du har flera års ledarskapserfarenhet från befattning där tjänsteförsäljning och affärsutveckling varit viktiga komponenter. Önskvärt är kunskap och erfarenhet från arbete med upphandlingar.

Det är meriterande om du arbetat med bemanning inom vården samt inom en bransch i stark tillväxt.

Intresserad? Välkommen med din ansökan. Vid frågor, ring Lena Kredell Isaxon 070 797 77 78 för mer information.

Om företaget
Sedan starten som entreprenörsdriven verksamhet 1994 har Rent-A-Doctor vuxit till ett av de största och marknadsledande vårdbemanningsföretagen i Sverige. Vi har bemannat vården i snart 20 år och därmed har vi samlat på oss lång branscherfarenhet vilket gör oss till en självklar partner när det gäller läkarbemanning.

Idag är vi drygt 40 personer som arbetar i företaget. Vi har en liten och effektiv administration med lokal anknytning till Stockholm, Uppsala och Halmstad.

Rent-A-Doctor ägs av Vård- och omsorgsföretaget Ambea. Rent a Nurse, Rent a Doctor, Rent a Socionom och Care Team ingår I Ambea-koncernen och är idag fusionerade till en juridisk enhet under namnet Rent a Doctor and Nurse in Scandinavia AB.

Ambitionen i företaget är hög med fokus på stark tillväxt de närmsta åren.

Liknande jobb

Liknande jobb