Country Manager för Sverige/Norge till Zmarta Group

Rekryterare
Plats
Ängelholm
Annonserat
den 22 december 2016
Stängs
den 15 januari 2017
Kontakta
Fredrik Billström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker dig som vill axla rollen som Country Manager för Sverige och Norge i Zmarta Group. Zmarta Group är ett företag som kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, resultatorientering, ”can do”-mentalitet och hög grad av arbetstrivsel. Personalstyrkan är diversifierad i bred bemärkelse med den gemensamma nämnaren att kunden står i centrum för allt arbete.

Om rollen
Både den svenska och norska försäljningsutvecklingen har haft en starkt uppåtgående trend under flera år och vi gläds åt såväl hög årlig tillväxt som starka marginaler. Grunden för detta är ett starkt affärskoncept, kontinuerlig utveckling på flera plan och, inte minst, en fantastisk personalstyrka som är resultatorienterad och ser möjligheter framför problem. I din roll som Country Manager har du det övergripande uppdraget att vidareutveckla den svenska och norska verksamheten så att vi stärker och optimerar förutsättningarna för en fortsatt stark tillväxt med förstärkt lönsamhet. Du blir en viktig kugge i vårt visionära arbete på temat: “We are the Money Helper. We help all customers improve their personal finances”.

I rollen ansvarar du för:

 • P&L samt den KPI styrda budgeten
 • utveckling av svenska och norska partners (ca 30 totalt)
 • ledning och utveckling av ditt ledningsteam och medarbetarna i din organisation
 • att i nära samarbete med bl.a. Zmarta Groups CDO driva den digitala utvecklingen i bolaget
 • marknadsarbetet i samråd med Zmarta Groups centrala marknadsorganisation
 • försäljningen i Sverige och Norge i samarbete med säljledningsorganisationen samt produktansvariga kopplat till huvudprodukterna lån samt försäkring

Rollen är placerad i Ängelholm dit du med enkelhet dagspendlar.

Din bakgrund
Vi söker dig som är en omvittnat god ledare med förmåga att få med dig andra genom passion, engagemang samt god och tydlig kommunikation. Du är lite av en kameleont:

 • Starkt driv och resultatfokusering och samtidigt säkerställer att omgivningen hänger med i svängarna
 • Visionär och samtidigt jordnära
 • Strategisk och samtidigt hands on
 • Trygg i dig själv och ditt ledarskap och samtidigt förändringsbenägen och mottaglig för feedback
 • Starkt analytisk och samtidigt pragmatisk och kan konkretisera slutsatser i praktisk handling så att omgivningen förstår
 • Stark ryggrad, beslutsmässig och tydlig och samtidigt med förmåga till empati
 • Digital i ditt mindset och samtidigt med förståelse för att ett analogt förhållningssätt kan skapa mervärde
 • Snabb till beslut och samtidigt baserat på eftertanke och gott omdöme
 • Entreprenöriellt synsätt och samtidigt med ett strukturerat angreppssätt

Du har mångårig erfarenhet av framgångsrikt ledarskap med P&L ansvar  i en snabbrörlig och säljdriven verksamhet. Det är en fördel om din erfarenhet har koppling till onlineförsäljning samt även telefonförsäljning och telemarketing.  I ditt bagage har du erfarenhet av såväl affärs-, verksamhetsutvecklings- som förändringsprojekt och du har gjort dig känd för att se helheten och tänka i nya banor. Det är meriterande om du har erfarenhet från bank/lånesektorn eftersom god förståelse för mekanismerna inom den finansiella sektorn är av stort värde för rollen. Vi ser att rätt kandidat har en högpresterande bakgrund både akademiskt och professionellt och med båda fötterna på jorden. Svenska så väl som engelska behärskar du flytande i tal och skrift.

Erbjudande
Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande ledarroll, en roll som är avgörande för Zmarta Groups fortsatta utveckling och dynamiska tillväxt. Med hjälp av din entreprenöriella ådra förverkligar du de svenska och norska affärsmöjligheterna och kommer att jobba i nära samarbete med övriga avdelningar där du bl.a. bidrar till såväl konstruktivt ifrågasättande som idéspruta. Vi välkomnar dig att bli en i vårt gäng och hjälpa oss att ta nästa steg mot att skapa en smart, innovativ, kundvänlig och modern finansiell service som är tillgänglig för alla – en nyckelroll där du förväntas göra skillnad!

Kontaktinformation
Vi ser fram emot din ansökan senast den 15:e januari via www.navigio.se. Specifika frågor kring tjänsten hänvisas till Fredrik Billström på fredrik.billstrom@navigio.se .

Zmarta Group
Zmarta Group erbjuder konsumenttjänster inom bank och försäkring. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Freedom Finance och Centum. Företaget grundades 1999, har 200 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm, Helsingfors, Oslo och München. Zmarta Group har nyligen förvärvats av Bauer Media Group, ett ledande medieföretag. Läs mer på www.zmartagroup.com.

Liknande jobb

Liknande jobb