Bisnode AB söker bolagsjurist

Rekryterare
Bisnode AB
Plats
Solna
Annonserat
den 23 december 2016
Stängs
den 22 januari 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nu söker vi en erfaren bolagsjurist till koncernstab juridik på Bisnode AB.

Arbetsbeskrivning
En ny roll ska tillsättas inom Bisnode AB och detta är din möjlighet till en spännande utmaning i karriären. Om du vill arbeta i en internationell miljö med främst Europa, men även hela världen, som arbetsfält, är detta rollen för dig. Vi utökar nu med en bolagsjurist som ska arbeta med att skapa koncerngemensamma legala strukturer såsom rutiner, processer, policys och avtal. Rollen innebär också att ta ett samlat grepp om de internationella affärerna. Du kommer arbeta med bolagets multinationella avtal för större kunder inom i huvudsak Europa och genom samarbete med koncernens befintliga jurister i respektive land säkerställa att affärerna är legalt möjliga och i enlighet med gällande rätt. Fokus är informationshantering och tonvikten ligger på personuppgiftshantering. Du rapporterar direkt till chefsjuristen och kommer att ha en dedikerad klient internt.

Vem är du?
Vi söker dig med juristexamen och 5 – 7 års yrkeserfarenhet. Vi tror att du har IT-bakgrund och att du har arbetat i en annan internationell koncern. Du har en bred affärsjuridisk kompetens med inriktning på avtal och IT-relaterad juridik inklusive PUL och den nya dataskyddsförordningen GDPR. Du är en duktig jurist med förhandlingsvana, du har ett stort kommersiellt intresse och du arbetar lika bra på engelska som på svenska. Du är van att arbeta självständigt och har en förmåga att driva ärenden framåt, samtidigt som du är lyhörd och samarbetsvillig. Som person är du prestigelös, positiv och social. Du tar initiativ och arbetar proaktivt. Din kommunikativa förmåga hjälper dig att skapa positiva relationer med kollegor och externa kontakter samt att föra fram ditt budskap på ett pedagogiskt och tydligt sätt.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas en central och utvecklande roll i ett internationellt bolag med många kontaktytor såväl internt som externt. Företaget sitter i moderna och ljusa lokaler i Solna.

Start:
Enligt överenskommelse.

Lön:
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Bisnode med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Solna
Stockholms län
Sverige

Anställning:
Tillsvidareanställning, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
helena.woodcock@jurek.se

Om verksamheten
Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöd är det viktigare än någonsin att kunna förädla, analysera och förstå data. Vi på Bisnode är dedikerade till att leverera insikter för att hjälpa våra kunder att fatta smartare beslut. Vi på Bisnode drivs av en ambition som genomsyrar allt vi gör, vi vill göra det möjligt för våra kunder att fatta smartare beslut. Här hittar du individer som med sin expertis, kultur, humor och sina idéer berikar verksamheten. För det är när alla bidrar med sina styrkor som Bisnode utvecklas som företag.

Bisnode finns idag i 17 europeiska länder och är en av Europas ledande leverantörer av affärsinformation. Totalt är vi är omkring 2 300 medarbetare i Europa, varav 800 arbetar i Sverige. Bisnode har sitt huvudsäte i Stockholm. Läs mer om Bisnode här: bisnode.com/ombisnode.

Liknande jobb

Fler sökningar så här

Liknande jobb