Key Account Manager – Kärcher Home & Garden

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 23 december 2016
Stängs
den 22 januari 2017
Ref:
SE-11598
Kontakta
Magnus Sandstedt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Driven, affärsmässig och relationsskapande KAM till Kärcher

Vi söker en Key Account Manager som med affärsmässighet och stort engagemang vill vara en del av det team som driver Kärchers fortsatta tillväxt i Sverige. I denna roll ska du fördjupa och utveckla affärsrelationer med såväl nya som befintliga kunder. Du har fullt resultatansvar för ett antal av våra kunder och du jobbar för att våra gemensamma affärer växer och utvecklas.

Vidare strävar du efter att kunden alltid har bästa möjliga lösning på plats vilket innebär att du fortlöpande jobbar för att optimera sortimentsmix, butiksexponering, marknadsinsatser och varuflöden.

För att bli framgångsrik hos oss har du en gedigen erfarenhet av försäljning gentemot dagligvaruhandeln, du är duktig på att utveckla långsiktiga relationer med dina kunder och du är kund- och resultatorienterad. Vidare tror vi att du har en god förmåga att arbeta på ett proaktivt och strukturerat sätt och du besitter förmodligen en god analytisk förmåga. Att skapa och identifiera affärsmöjligheter är du duktig på och du räds inte att ta på dig utmaningar. Du trivs med att hålla presentationer och du kan kommunicera på ett tydligt sätt i såväl interna som externa sammanhang. I botten har du en eftergymnasial utbildning och du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.

Vi erbjuder dig ett utvecklande säljarbete på ett marknadsledande, globalt företag med ett starkt varumärke. Placering för tjänsten är Hisings Kärra och du rapporterar till Sales & Marketing Director.

Vill du bli en del av vårt engagerade team?

Välkommen med din ansökan senast den 22 jan 2017 på www.mercuriurval.se ange ref nr SE-11598. Sänd din ansökan snarast då vi gör ett löpande urval. Eventuella frågor besvaras av Magnus Sandstedt, tel. 031-333 5212 eller Suzanne Waxberg, tel. 031-333 5216 på Mercuri Urval.

Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är en världsomspännande koncern med över 12 000 anställda i 60 länder. Koncernen är en världsledande tillverkare av innovativa rengöringsprodukter. Under 2015 omsatte Kärcher € 2,22 miljarder och sålde fler än 12 miljoner maskiner.

Kärcher AB är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget. Det svenska huvudkontoret finns i Hisings Kärra där 80 dedikerade medarbetare arbetar med bl a försäljning, service och lagerhållning.