Redovisningsekonom till Bring Citymail, Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 december 2016
Stängs
den 22 januari 2017
Kontakta
Casper Båge von Sivers
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du ta chansen att få erfarenhet av redovisning i ett större bolag samtidigt som du får arbeta med hela redovisningsflödet, inte bara en liten del av helheten? Bring Citymail söker en en stabil och proaktiv redovisningsekonom till sitt redovisningsteam om tre personer. Som redovisningsekonom kommer du att ansvara för redovisningen av två stora dotterbolag inom koncernen. I rollen ska du ansvara för bokslutsprocessen och driver hela redovisningen från ax-till-limpa tillsammans med dina kollegor.

Bring annonsbild

Bring Citymail är ett innovativt bolag med trygga ägare och fortsätter att ta marknadsandelar i en konkurrensutsatt bransch. Bring Citymail tror på att utveckla sina medarbetare och har flera år i rad fått pris som ett karriärföretag. Som redovisningsekonom kommer du att rapportera till CFO och din arbetsplats är i Bring Citymails lokaler i Västberga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Redovisningsekonom:

  • Ansvara för bokslutsprocessen över dotterbolagen Bring Citymail Stockholm och Pressens Morgontjänst
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Hantera transaktioner
  • Betalning och fakturering
  • Inbetalningar

Kvalifikationer och erfarenhet
För att fungera i rollen som redovisningsekonom bör du ha minst 3-5 års erfarenhet av att arbetat med hela redovisningsflödet. Du har högskoleexamen inom ekonomi/redovisning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en större organisation där du kontinuerligt har arbetat nära bokslutet. Vidare har du goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person uppskattar du att ha en rak kommunikation mellan dig och din arbetsgrupp. Du tycker om att ta egna initiativ och beskrivs ofta som självgående i ditt arbete. Vidare vill du alltid ligga steget före och proaktivitet är något du förespråkar. Du är van vid stora flöden och kan därför ta ett steg tillbaka för att analysera vilken arbetsuppgift som behöver prioriteras. Du trivs med ett ledarskap där du som individ får frihet under ansvar. Vidare är din inställning och attityd något vi lägger stor vikt vid.

Placeringsort: Stockholm

Om Bring Citymail
Bring är en av de största aktörerna inom post och logistik i Norden. Bring ingår i koncernen Posten Norge AS vars vision är att vara ”världens mest framtidsinriktade post- och logistikkoncern”.

Bring Citymail ​hjälper företag, organisationer och myndigheter med hållbar, säker och effektiv leverans av post, tidningar och brevlådepaket. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag. Bring Citymail Sweden AB omsätter en miljard och har c:a 2.000 medarbetare samt når 60 procent av Sveriges hushåll och företag. Och vi fortsätter att utmana marknaden. Våra värderingar, Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet och Mod, styr vårt sätt att arbeta och bidrar till mångfald och en inkluderande arbetsplats.

Bring Citymail Sweden ansvarar även för distribution av brev och morgontidningar i stor-Stockholm genom bolagen Bring Citymail Stockholm och Pressens Morgontjänst. Totalt antal anställda inom Bring Citymail bolagen är ca 4000 medarbetare. Läs mer på www.bring.se

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Bring Citymail med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Casper Båge von Sivers på 070-029 11 41. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb