CBRE expanderar och söker nu en Transaktionsanalytiker till Capital Markets i Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 december 2016
Stängs
den 22 januari 2017
Kontakta
Alexandra Koblet Olsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

CBRE erbjuder Dig
Du får möjlighet att arbeta på ett väletablerat företag där du blir delaktig i verksamhetens spännande expansion. På CBRE ges du möjlighet att arbeta i ett team med erfarna och kompetenta kollegor, vilket kommer resultera i möjligheter till kunskapsbyte och en stor personlig utveckling.

Arbetsbeskrivning
Som Transaktionsanalytiker på CBRE kommer du, tillsammans med 20 andra kollegor, tillhöra transaktionsteamet, Capital Markets, i Stockholm. Arbetet drivs i projektteam som leds av en projektledare. Under projekten, som drivs parallellt, kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta att samla in, analysera och presentera fastighets- och marknadsrelaterad information i både siffer- och textform.

Erfarenhet
Vi söker dig som har en relevant examen inom fastighetsekonomi, företagsekonomi/finansiering eller juridik från högskola eller universitet. Du har ett stort intresse för fastighetsbranschen och du har arbetat något år inom branschen. Du drivs av prestation och att leverera och klarar även av att göra detta under tidspress utan att för den delen minska på kvaliteten. Du har därför goda akademiska meriter. Du har även mycket god spatial och numerisk förmåga.

Övriga egenskaper som är lämpliga för rollen är prestigelöshet, ödmjukhet samt flexibilitet och god analytisk förmåga.

Viktig information
SW bistår CBRE vid rekryteringen av en Transaktionsanalytiker till Capital Markets. Tjänsten är en heltidsanställning med start snarast. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Om CBRE
CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA (baserat på 2015 års omsättning). Företaget har ungefär 70 000 anställda och fler än 400 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.
I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med drygt 250 anställda. CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning och tjänster inom ett flertal områden – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med research och erbjuder konsulttjänster. Läs gärna mer om CBRE på www.cbre.se eller www.cbre.eu.

Liknande jobb

Liknande jobb