Projektdirektör

Plats
Moelv
Annonserat
den 23 december 2016
Stängs
den 22 januari 2017
Kontakta
Anders Lindh
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker en drivande och analytisk projektdirektör med teknisk insikt och kommersiellt fokus till en nyinrättad tjänst inom divisionen Timber. Tjänsten ingår i divisionens ledningsgrupp och rapporterar till divisionschef.

I rollen som projektdirektör kommer du att ha följande huvudsakliga ansvarsområden:

·Vara divisionens specialist inom industrialiserings- och effektiviseringsarbete.

·Vara projektledare för större och mindre utvecklingsprojekt.

·Arbeta med standardisering av arbetsprocesser och att vidareutveckling av ERP-system.

·Bistå divisionschef i administrativa processer och vara en representant i divisionens styrelser genom ordförandeskap eller som styrelseledamot.

·Vara divisionschefens ställföreträdande.  

För rollen krävs ledarerfarenhet, betydande industriell kompetens, erfarenhet av projektarbete, både från strategiska och operativa projekt, samt relevant högre utbildning från universitet eller högskola.

Du bör behärska ett skandinaviskt språk och engelska samt vara flexibel angående resor i tjänsten. Placeringsort är Moelv med goda möjligheter för hemmakontor.

För ytterligare information om tjänsten kontakta divisionschef Anders Lindh         + 47 948 33 445. Välkommen med din ansökan senast den 22 januari 2017

Om oss
Moelven Industrier ASA är en av Skandinaviens ledande producenter av träbaserade byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen har 52 operativa enheter i Skandinavien med 3600 anställda och en årsomsättning på ca 10 miljarder NOK. Timber är en av tre divisioner i koncernen. Divisionen består av 12 sågverk och tre komponentfabriker i Norge och Sverige med tillhörande centrala stödfunktioner. Divisionen har totalt en omsättning på ca 3 miljarder NOK och 700 anställda.