Till Ymer Technology söker vi nu en Senior Sales Manager

Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 december 2016
Stängs
den 26 januari 2017
Kontakta
Anne Palmgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som Senior Sales Manager har du ansvaret att utveckla marknaden för vårt affärsområde ”Off Highway”. Utvecklingen skall ske globalt med initialt fokus på den europeiska marknaden. I arbetet har du ett fullt ut delegerat ansvar för de affärer och marknader som är definierade. Utmaningen i detta uppdrag är att bygga ett affärsområde som expanderar på den internationella marknaden. Vi arbetar idag med stora kunder och varumärken. Du förväntas i rollen som Senior Sales Manager att utveckla vårt erbjudande mot såväl befintliga kunder som i kontakten med nya kunder. I din roll kommer du att leda affärsprojekt tillsammans med projektledare och övriga medarbetare i vårt team. Arbetsuppgifter som ingår i uppdraget är exempelvis:

  • Bearbeta de största fordonstillverkarna
  • Genomföra säljaktiviteter enligt säljplan
  • Planera och ha god framförhållning inför genomförande av säljaktiveter
  • Offertgivning
  • Pris- och avtalsförhandling
  • Driva och utveckla affärer

Du ingår i affärsområdet ”Off Highway” samt i affärsområdets ledning och rapporterar till Business Unit Director, Off Highway.

För detta uppdrag söker vid dig med kompetens och erfarenhet från fordonsindustri alternativt från större teknikinriktat bolag med försäljning internationellt. Du har verkat som säljledare på en internationell arena i tyngre omfattande säljprojekt med omfattande kontaktytor gentemot inköpsorganisationer och olika beslutsnivåer. Ymers produkter är kundunika. Det kräver att du har en bred teknisk förståelse som grund för ditt sätt att förmedla kundvärde och agera konsultativt i ditt säljarbete. Som person är du resultatinriktad med en stark inre motor som uthålligt drivs av att nå uppsatta mål. Kunderna kan vara allt från stora börsnoterade koncerner till mindre privata bolag. Du kommer att ha kontakt med personer med olika kompetens och ansvarsområden, och därför krävs en mycket god kommunikativ och social förmåga kombinerat med teknisk förståelse och erfarenhet. Du har lätt för att sätta dig in i kundens behov och på ett klokt sätt involvera rätt teknisk expertis som stöd för det fortsatta säljarbetet. Du säkerställer också produktion och leveranskvalitet redan från början. För uppdraget krävs att du behärskar engelska språket i tal och skrift. Ytterligare språk är önskvärt men inte något krav.

Placeringsort är Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anne Palmgren tfn +46 707 127222. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, www.finnvedenexecutive.se.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Ymer Technology AB är en snabbväxande global industrikoncern som startade år 2005. Ymer utvecklar, tillverkar och säljer systembaserade kundspecifika kylarlösningar till industrin för ”Off Highway” maskiner och vindkraftsindustrin. Styrkan i bolagets erbjudande är effektiv design av olika kylelement och att kombinera dessa till balanserade kylsystem. Ymers mission är att leverera kostnads- och prestandaeffektiva lösningar inom området för värmeväxling. Ymer Technology AB omsätter idag ca 500 MSEK och har ca 100 anställda i Sverige, Danmark, Frankrike, USA och Kina.

Liknande jobb

Liknande jobb