Business Controller till säljavdelningen på internationellt retailbolag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 december 2016
Stängs
den 26 januari 2017
Kontakta
Julia Minges
Arbetstid
Heltid

Gazella söker en Business Controller till säljavdelningen på ett internationellt retailbolag med kontor i norra Stockholm. Klientbolaget befinner sig i en spännande fas och du kommer att ha en stödjande roll med ansvar för affärsutveckling genom både analys samt support inom organisationen. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader med chans till övergång i en tillsvidareanställning hos klientbolaget. Vi söker en person som kan påbörja tjänsten omgående. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för det löpande arbetet och utvecklingen av prognoser och budget
  • Genomföra uppföljning av kundportföljer och lönsamhetskalkyler
  • Ansvara för rapporteringen av försäljning och marginaler
  • Delta i interna utvecklingsprojekt som syftar till att effektivisera processer och rutiner
  • Utföra ekonomiska analyser och rapporter ad-hoc till stöd

Erfarenhet
Vi söker dig med minst två års erfarenhet av ekonomistyrning / controlling. I din arbetserfarenhet ingår analys av stora mängder data. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete i detaljhandeln eller på ett internationellt bolag. Vi söker dig med goda kunskaper i Excel som är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är analytisk, lösningsorienterad och prestigelös. Du utför ditt arbete noggrant och ansvarsfullt samt har förmåga att leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du har god kommunikationsförmåga och samarbetar lätt med andra.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1090.

Ansvarig kontaktperson är Julia Minges. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb