Exceed Capital fortsätter expandera, söker såväl seniora som juniora investeringsrådgivare

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 december 2016
Stängs
den 26 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till följd av fortsatt expansion söker Exceed Capital investeringsrådgivare, seniora såväl som juniora, till ett flertal av bolagets kontor.

Senior investeringsrådgivare
Exceed Capital har idag ca 15 000 privat- och företagskunder. Vi söker nu seniora investeringsrådgivare för att vidareutveckla bolagets erbjudande och ta hand om såväl befintliga som nya kunder. Som investeringsrådgivare på Exceed kommer du ta hand om våra kunder vid personliga möten kombinerat med regelbunden kontakt och uppföljning per e-mail och telefon, allt för att ge kunderna bästa möjliga service.

Vem är du?
Tjänsten som senior investeringsrådgivare innefattar rådgivning avseende sparande, pension och försäkring. Vi söker därför dig med minst tre års erfarenhet av bank och finans och som är mogen för en ny utmaning. Akademiskt ser vi att du har examen med inriktning mot ekonomi, juridik eller liknande. Därtill är två års dokumenterad praktisk erfarenhet av försäkringsförmedling ett krav. På samtliga rådgivare hos Exceed Capital ställs också krav på Swedseclicens (vid försäkringsförmedling krävs även Insuresec-licens, något som ges möjlighet att ta i början av sin anställning).

Som person söker vi dig som är driven, självgående och ansvarsfull samt alltid sätter kunden främst.

Ansökan
Är tjänsten som senior investeringsrådgivare något som passar dig? Skicka en ansökan innehållandes CV och personligt brev tillrekrytering@exceed.se, märk ansökan med ”Senior investeringsrådgivare”, alternativt via formuläret nedan (var noga med att ange vilken tjänst som är aktuell). Eventuella frågor kan skickas till rekrytering@exceed.se.

Intervjuer hålls löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Junior investeringsrådgivare/telefonrådgivare
Exceed Capital söker nu drivna telefonrådgivare till vårt Stockholmskontor. Som junior investeringsrådgivare kommer du arbeta med rådgivning gentemot såväl befintliga som nya kunder per telefon. Du kommer arbeta med ambitiösa kollegor som en viktig länk mellan Exceed Capital och kunden för att säkerställa aktiv rådgivning av våra kunders innehav. Som telefonrådgivare kommer du även hjälpa våra kunder att få svar på eventuella frågor samt vara delaktig i anskaffning av nya kunder.

Tjänsten som telefonrådgivare är en bra möjlighet och ett första steg för dig som söker en karriär inom finansbranschen.

Vem är du?
Vi söker dig som har förståelse och ett stort intresse för ekonomi, gärna med erfarenhet av att bygga kundrelationer över telefon.

För att trivas i den här rollen tror vi att du är kundfokuserad, serviceinriktad och gillar att arbeta med telefon som verktyg. Du är ansvarsfull, trivs med att arbeta i ett högt tempo och uttrycker dig väl både i tal och skrift.

Tidigare erfarenhet av finansiell rådgivning och kundrelationer, gärna från bank eller värdepappersbolag är meriterande, men inget krav. Det är ett extra plus om du är Swedsec-licensierad och/eller försäkringsutbildad.  I det fall du inte är Swedsec-licenserad sedan tidigare kommer du få ett gott stöd för att klara nödvändiga tester. Du kommer även få en grundläggande utbildning i finansiell rådgivning samt Exceed Capitals erbjudande och förvaltningsfilosofi. Arbetstiderna är i huvudsak dagtid.

Ansökan
Är tjänsten som junior investeringsrådgivare något som passar dig? Skicka en ansökan innehållandes CV och personligt brev till rekrytering@exceed.se, märk ansökan med ”Junior investeringsrådgivare”, alternativt via formuläret nedan (var noga med att ange vilken tjänst som är aktuell). Eventuella frågor kan skickas till rekrytering@exceed.se.

Intervjuer hålls löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Om företaget
Exceed Capital arbetar såväl med professionell rådgivning och förvaltning som med skräddarsydda erbjudanden för privatpersoner, företag och institutioner. Sedan 2014 års samgående mellan Exceed, SGP och Oak Capital har bolaget vuxit och är idag ett 70- tal anställda. Exceed Capital har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund, Uppsala och Västerås. Exceed Capital har idag intern analys, förvaltning och produktuveckling. Intern förvaltning och egen utveckling av strukturerade produkter i kombination med externa leverantörers produkter och tjänster utgör Exceed Capitals erbjudande till kund.

Liknande jobb

Liknande jobb