Samhall söker HR-generalist till Växjö

Rekryterare
Plats
Växjö
Annonserat
den 27 december 2016
Stängs
den 16 januari 2017
Ref:
SE-11744
Kontakta
Gösta Tydesten
Kategori
HR / Personal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Med intresse för såväl människor som affärer.

Vi söker dig som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av Samhall, ett av Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Syd är organiserat i 13 distrikt och distrikt Kronoberg söker nu en HR-generalist med placering i Växjö.

Som HR-generalist är du direkt underställd distriktschefen och ingår i distriktsledningen. Ditt övergripande ansvar är att säkerställa att HR-Processer i distriktet efterlevs och följs upp. I arbetsuppgifterna ingår att vägleda chefer i personalfrågor såsom arbetsrätt, förhandling, lön, arbetsmiljö, rekrytering, utbildning och rehabilitering. Det handlar bland annat om att planera och följa upp distriktets personalutvecklingsarbete och därtill hörande utvecklingsaktiviteter för att säkerställa att Samhall lyckats med sitt kärnuppdrag som är att skapa utvecklande arbeten åt personer med olika funktionsnedsättningar. Genom att matcha rätt person till rätt arbete i konkurrensutsatta kunduppdrag skapar vi varje år nya möjligheter till arbete för tusentals personer som tidigare stått långt ifrån arbetsmarknaden. Du kommer även att samarbeta med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Företagshälsovården och fackliga organisationer i din roll som HR-generalist.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av brett HR arbete med goda resultat samt har en högskoleutbildning eller mosvarande teoretiska kunskaper inom HR.

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att skapa kontakter och att utveckla goda relationer såväl internt som externt. Ditt arbetsätt är välstrukturerat och noggrant och du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är utvecklingsinriktad till din natur och dina förmågor att kommunicera med och att skapa engagemang hos din omgivning mot en gemensam målbild blir avgörande för din framgång.

Du tror på människors förmåga och möjlighet till utveckling och har lätt för att samarbeta. Du måste dela Samhalls grundläggande värderingar. Hos oss bidrar du till kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta i ett företag där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden.

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast 16 januari 2017 via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-11744). Frågor besvaras av vår konsult Gösta Tydesten, Mercuri Urval, direkt/mobil 040-669 75 78, HR Chef Iréne Olsson, Samhall, 040-24 83 17, Distriktschef Peter Boklund, Samhall, 0456-32633. Våra fackliga kontakter är Inga Löfgren, Ledarna, direkt 031-337 51 04, Ilona Szöcs, Unionen, direkt 0470-358 24.

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Företaget erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Samhall är rikstäckande med dryga 23 000 anställda på cirka 200 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom kunduppdrag utvecklas personer med funktionsnedsättning och man lyckas mycket bra beroende på att man är bra på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera. Besök gärna www.samhall.se