Säljledare till Lagardère Sports / Sirius

Plats
Uppsala
Annonserat
den 30 december 2016
Stängs
den 22 januari 2017
Ref:
SE-11599
Kontakta
Sara Lihagen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu en säljledare som vill vara med på Sirius Fotbolls resa framåt och bidra med starkt säljfokus och högt tempo. Säljledarens uppgift är att öka omsättningen och leda säljteamet genom att själv visa vägen. I denna tjänst arbetar du för IK Sirius Fotboll.

Sirius annonsbild

Profil
Du är en erfaren säljare som är duktig på såväl nykundsbearbetning som kundvård och klarar att hantera balansen däremellan. Du är en naturlig ledare som stöttar, coachar och inspirerar dina medarbetare i arbetet. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med ett starkt varumärke där du behöver bidra med högt tempo, stort säljfokus och starkt engagemang.

Bakgrund
För att lyckas som säljledare krävs det att du ser möjligheter, är lyhörd och har en stark drivkraft att utveckla och skapa resultat. Det är viktigt att du är affärs- och resultatorienterad, prestigelös och har förmågan att arbeta såväl självständigt som i ett team för att nå de uppsatta målen.

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning med dokumenterat goda resultat. Vi tror att du tidigare arbetat med försäljning av komplexa tjänster och förstår fotbollens krafter i samhället. Vidare besitter du en god kommunikativ förmåga och är duktig på att skapa relationer såväl externt som internt.

För en skicklig och affärsmässig säljare är denna roll en utmaning som går utöver det vanliga och som ger dig stor möjlighet till personlig utveckling. Tjänsten är placerad på Sirius Fotbolls kontor i Uppsala.

Låter det som en intressant utmaning?
Välkommen att skicka in CV och personligt brev snarast, dock senast 22 januari via: www.mercuriurval.se (ref.nr SE-11599).

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sara Lihagen, 0723–888026.

Lagardère Sports är en ledande aktör inom sport och underhållning med ett globalt nätverk och lokal expertis. I Sverige driver Lagardère Sports If Stockholm Open, SkiStar Swedish Open, Ericsson Open, Nordea Masters, och STCC. Utöver detta representerar Lagardère Sports fotbollsklubbarna AIK, Halmstads BK, Helsingborg IF, Sirius, ÖSK samt MODO hockey. Därtill driver Lagardère Sports Friends Arena och arbetar med mediarättigheter och produktion för flertalet stora idrottshändelser. Välkommen till en värld av sport och underhållning.

Sirius har i över hundra år skapat mötesplatser för unga och gamla. Barn utvecklas och affärskontakter knyts. Sirius är ett starkt varumärke som bildades 1907 med allt från fritidsverksamhet till elit i en mängd olika idrotter Sirius Fotboll spelar den kommande säsongen i Allsvenskan och i takt med de sportsliga framgångarna behöver teamet utanför planen stärkas upp med fler fantastiska medarbetare.

Liknande jobb

Liknande jobb