Redovisningsansvarig till Garden Growth Industries AB, Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 december 2016
Stängs
den 29 januari 2017
Kontakta
Anette Wickholm
Kategori
Redovisning
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en erfaren Redovisningsansvarig som söker en bred och kvalificerad roll på ett snabbfotat managementkonsult- och investmentbolag i centrala Stockholm? Då är vi intresserad av dig! Som Redovisningsansvarig söker vi en person som vill vara med och utveckla ekonomifunktionen i ett bolag som är i ständig förändring. Som Redovisningsansvarig har du en självständig roll där du ansvarar för den löpande bokföringen, månads- och årsbokslut i ett antal tillverkande företag under Garden Growth Industries som är Applied Value gruppens nordiska investmentbolag. Du arbetar som del av en sammansvetsad ekonomiavdelning om sammanlagt tre personer och rapporterar till Koncernredovisningschef för Garden Growth Industries.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Redovisningsansvarig

  • Självständig i bokslutsarbetet
  • Kontoavstämningar och rapportering
  • Löpande bokföring
  • Lagerredovisning
  • Effektivisera och bygga nya processer tillsammans med Koncernredovisningschef
  • Skattedeklarationer och momsredovisning
  • Årsredovisning
  • Dokumentera rutiner och processer

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet från självständigt redovisningsarbete. Du har erfarenhet av att effektivisera rutiner och arbetssätt och motiveras av att jobba med ständiga förbättringar. Du är van att arbeta i moderna affärssystem och har goda Excelkunskaper. Har du erfarenhet från Movex och/eller tillverkande bolag är detta meriterande.

Personliga egenskaper
För att trivas på Garden Growth Industries uppskattar du hög aktivitet på nya affärer och investeringar samt ett högt tempo. Eftersom kontoret är litet är det viktigt att du är prestigelös och tycker om att hjälpa till med både högt och lågt. Du arbetar självständigt, vågar ta för dig och lägger stor vikt vid att leverera i tid. Du har en god social förmåga och är van vid att ha många kontaktytor både internt och externt. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Placeringsort: Stockholm

Garden Growth Industries AB erbjuder: 

  • En ungdomlig, energisk och händelserik atmosfär med kompetenta kollegor. Här får man känslan av att jobba för det familjeägda företaget men samtidigt bli exponerad och arbeta med större frågor ut mot våra kontor runtomkring i världen.
  • Två gånger om året reser vi till destinationer över en lång weekend och möter våra kollegor från New York och Shanghai.

Om Garden Growth Industries
Garden Growth Industries AB (GGI) är ett privatägt investmentbolag med kärnfokus i att förvärva mogna industribolag med en omsättning upp till 5000 MSEK. Därutöver investerar GGI aktivt i värdepapper, teknikbolag med stor tillväxtpotential och genomför även löpande investeringar i välgörenhets-projekt. GGI ingår tillsammans med Applied Value i Applied Value Group. Applied Value grundades 1997 av Bruce Grant och Jan Stenbeck och är ett internationellt managementkonsultföretag med kontor i Europa, Kina och USA. Applied Value kombinerar djup kompetens som globala rådgivare med den fokus och flexibilitet som kännetecknar en kundnära konsultfirma och har genom åren byggt ett privatägt investmentbolag där man tillämpar affärsprinciperna från rådgivningsverksamheten i sina privatägda investeringar.

Garden Growth Industries annonsbild

Ansökan
Låter detta intressant för dig? För mera information är du välkommen att kontakta Anette Wickholm på 070 712 98 08. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb