Nordic Insource Solutions söker en vass Recruiter

Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 januari 2017
Stängs
den 1 februari 2017
Kontakta
Gustav Nadal
Kategori
HR / Personal
Anställningsform
Tillsvidare
Verksamhetsområde
Privat sektor

Nordic Insource Solutions växer och vi behöver utöka vårt team med en vass rekryterare som kan hjälpa oss att hålla uppe tempot i vår tillväxt. Vi letar efter dig med affärsmannaskap och hög ambition som kan attrahera de bästa konsulterna på marknaden.

Tjänsten
Våra konsulter är vår största tillgång och vikten av att vi rekryterar in rätt personer är vitalt för oss och våra kunder. Som rekryterare på Insource får du därför ett roligt och spännande uppdrag att attrahera och anställa framtidens ledande befattningshavare. Fokus i arbetet kommer vara att hitta och attrahera talanger inom främst ekonomiområdet, på såväl ingångsnivå som personal med många års erfarenhet och senioritet. Du kommer att ansvara för och driva hela rekryteringsprocessen. Du kommer i nära samarbete med ledningen på Insource utforma kravprofil och annonser, arbeta med search, CV-gallring samt utföra intervjuer och ta referenser.

Tjänsten innefattar även att utveckla vårt nätverk av associerade konsulter samt att arbeta med talent management för att utveckla och coacha våra konsulter liksom att anordna olika event. Vi lägger stor vikt vid employer branding och du är en viktig ambassadör i arbetet med att tydliggöra oss som en attraktiv arbetsgivare.

I och med att det här är en ny tjänst hos oss får du stort ansvar och möjlighet att utveckla din roll.

Vi söker dig som
Har ett brinnande intresse för rekrytering med ett affärsmässigt perspektiv. Du är resultatdriven och samtidigt passionerad för att hitta och frigöra potentialen hos våra framtida medarbetare. För att lyckas i rollen är du människointresserad och nyfiken person samtidigt som du är noggrann och strukturerad. Du trivs med att jobba självständigt och har ett sinne för administration. Du är en person som kavlar upp ärmarna och hugger i där det behövs och ser utvecklingsmöjligheter där andra ser problem. Personen vi söker har en högskoleutbildning, gärna inom ekonomi, och något eller några års erfarenhet av att jobba med rekrytering.

Formella krav

  •  Akademisk examen
  •  3+ års arbetslivserfarenhet inom rekrytering. Det är meriterande om du jobbat operativt i konsultbolag och/ eller med employer branding frågor.
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Övrig information

  • Start: omgående
  • Plats: Stureplan
  • Omfattning: Heltid, deltid kan eventuellt diskuteras

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Vid närmare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta våran VD Gustav Nadal: Tel: 0708580623.

Välkommen med din ansökan till recruitment@insource.nu

Om oss
Vi är en modern uppstickare inom klassisk Management Consulting och Interim Management. Våra konsulter är experter inom ekonomi, inköp och förändringsledning där vår styrka ligger i att vi på ett flexibelt sätt kan stödja våra kunder med så väl operativt arbete som strategiska och taktiska frågor på ledningsnivå. Vi finns alltid på plats ute hos våra kunder, axel mot axel, för att på bästa sätt kunna förstå deras verksamhet och verklighet och på så vis skapa ännu bättre resultat och värde. Våra kunder omfattar allt från start up:s till börsnoterade storbolag i olika branscher. 

Vi tror på våra medarbetares förmågor, olikheter och potential och skapar delaktighet, engagemang och ansvar genom att involvera och se till att alla är en del av bolagets utveckling och tillväxt.

Läs mer på www.insource.nu

Liknande jobb

Liknande jobb