Säljare/Account Manager STCC

Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 januari 2017
Stängs
den 2 februari 2017
Ref:
SE-11741
Kontakta
Jonas Karlberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nationell försäljning av sporträttigheter

Lagardère Sports har stora tillväxtambitioner och till försäljningsorganisationen i Stockholm söker vi nu en säljare som kommer vara med och driva försäljningen av STCC mot nya och befintliga kunder nationellt. Som säljare kommer du också vara med att driva försäljningen inom våra centrala sporträttigheter exempelvis Nordea Masters, If Stockholm Open mfl.

Lagardère Sports har ett starkt tillväxtfokus där engagemang, driv och flexibilitet är viktiga delar. Organisationen är under uppbyggnad och utveckling vilket gör att du behöver vara snabbfotad med ett öppet sinne för förändring och utveckling. Stämningen är att inget är omöjligt och utmaningar är till för att övervinnas. Säljarens viktigaste uppgift blir att aktivt driva försäljningen inom STCC samt andra nya och befintliga sporträttigheter på ett målinriktat sätt. Du kommer rapportera till försäljningschef och förväntas arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar.

För att lyckas i rollen som säljare på Lagardère Sports krävs att du besitter ett stort eget driv är flexibel, lyhörd och nytänkande samtidigt som du har en stark drivkraft att skapa resultat. Du behöver besitta en god kommunikativ förmåga och att du älskar försäljning och kundkontakter ser vi som självklart. Tillsammans med övriga medarbetare i försäljningsorganisationen arbetar du med kända varumärken i en organisation under uppbyggnad där du behöver bidra med ett högt tempo och starkt säljfokus.

Det är viktigt att du är affärs- och resultatorienterad, prestigelös och har förmågan att arbeta såväl självständigt som i ett team för att nå bolagets mål. Du vet vikten av att skapa relationer genom att bygga förtroende med flexibilitet, initiativkraft och kreativitet.

Vi söker dig som sålt koncept och drivit affärsprojekt främst inom media, event, reklam, sporträttigheter, kommunikation eller motsvarande. Du har erfarenhet att driva affärsförhandlingar på hög nivå med personer i ledningsgrupper. Vi erbjuder dig en roll med stor möjlighet till personlig utveckling i en värld av underhållning och intressanta affärsrelationer.

Låter det som en intressant utmaning? Välkommen att skicka in CV och personligt brev snarast då urval sker löpande via: www.mercuriurval.se (ref.nr SE-11741). För att höra mer om denna utmaning ring Jonas Karlberg, Mercuri Urval på 070-949 68 09.

Lagardère Sports är en ledande aktör inom sport och underhållning med ett globalt nätverk och lokal expertis. I Sverige driver Lagardère Sports If Stockholm Open, SkiStar Swedish Open, Ericsson Open, Nordea Masters och STCC. Utöver detta representerar Lagardère Sports fotbollsklubbarna AIK, Halmstad BK, Helsingborg IF, Sirius, ÖSK samt MODO hockey. Därtill driver Lagardère Sports Friends Arena och arbetar med mediarättigheter och produktion för flertalet stora idrottshändelser.

"Världen av sport marknadsföring och underhållning är spännande, fartfylld och krävande. Om du har en passion för att skapa kollektiva känslor och hjälpa kunder att nå sin fulla potential, är resultatdriven och vill ta din karriär till nästa nivå kan Lagardère Sport och Entertainment vara platsen för dig."

Liknande jobb

Liknande jobb