Amendo Bemanning & Rekrytering AB

Researcher till Amendo Executive Search

Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 januari 2017
Stängs
den 3 februari 2017
Kontakta
Helena Leitner Larsson
Kategori
HR / Personal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som researcher hos oss får du en nyckelroll i vårt professionella rekryteringsteam. Du får möjlighet att påverka och utveckla våra kunders affär och expansionsplaner genom att identifiera och utvärdera nyckelspelare på marknaden inom vår nisch – Bank, Finans, Försäkring och Ekonomi. Det är ett roligt och mångsidigt arbete där du får hjälpa dina kollegor, företag och individer, kunder och kandidater att växa och utvecklas. Tillsammans med dina kollegor förväntas du tänka nytt och hitta vägar till framgång för Amendo Executive Search!

Arbetsbeskrivning
I rollen som researcher på Amendo ansvarar du för att kartlägga och identifiera ledande nyckelkompetens inom svenskt näringsliv. Arbetet sker i tätt samarbete med våra seniora rekryteringskonsulter.

Din främsta uppgift blir att kartlägga intressanta kandidater för Amendos Executive Searchs rekryteringsuppdrag, söka upp dem och fånga deras intresse vid en personlig kontakt. Det innebär bl a att du bygger upp och löpande underhåller och utvecklar ett professionellt och affärsmässigt nätverk med kandidater. Hög aktivitet, proaktivitet och inställningen ’ingenting är omöjligt’ kommer att vara nyckeln till framgång. I rollen ingår även att kartlägga branscher och företag samt att hålla sig uppdaterad på vad som händer på kandidatmarknaden.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för näringslivet. Du kan vara relativt nyutexaminerad eller ha några års arbetslivserfarenhet, gärna i en roll som inneburit många externa kontakter. Kanske har du jobbat med försäljning, kundtjänst eller rådgivning? Eller som researcher på ett annat rekryteringsföretag. Du har en universitetsutbildning samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Det är viktigt att du trivs att arbeta under eget ansvar och att du har en stor portion eget driv och energi. Du är affärsmässig, serviceminded och tror på din egen förmåga att lyckas. Du är nyfiken i ditt nätverksarbete och håller dig därför uppdaterad om kunder, kandidater och trender i nischen. Du klarar av att arbeta strukturerat och har förmågan att utvärdera var du behöver lägga din energi för att uppnå dina mål. Att vara modig och kommunikativ är andra viktiga egenskaper för att nå framgång i rollen!

Amendo har fokus på mångfald vilket vi uppmuntrar bland de sökande vad gäller kön, ålder och etnisk bakgrund. Vi strävar medvetet efter jämställdhet på alla nivåer i organisationen och i denna rekrytering ser vi särskilt positivt på män som sökande.

Om Amendo
Amendo Executive Search är ett dotterbolag inom Amendokoncernen (Amendo Bemanning & Rekrytering). Amendo har under de senaste femton åren varit ett av de ledande företagen inom sin nisch. Vi arbetar med executive search av nyckelpersoner, specialister och chefer.

Hos oss sitter entreprenörsandan i väggarna och våra korta beslutsvägar gör att du som medarbetare vågar satsa. Tack vare att du omges av handplockade, kompetenta och affärsdrivna kollegor och arbetar tillsammans med spännande kunder, får du möjlighet att göra skillnad och utvecklas som person varje dag på jobbet. Vi arbetar tillsammans mot gemensamt uppsatta mål och har alltid våra kunder i fokus vilket har resulterat i ett mycket gott rykte i branschen. Kvalitet, affärsfokus och hjärtlig stämning är vår vardag. Vårt kontor ligger centralt nära Stureplan.

Frågor och kontakt
Känner du igen dig i beskrivningen? Sök tjänsten på www.amendo.se. Vi kommer att intervjua kandidater löpande, så skicka gärna din ansökan snarast. Om du har frågor kontakta Helene Leitner Larsson, chef rekrytering. h.leitner-larsson@amendo.se el 08-611 91 26

Liknande jobb

Liknande jobb